BACK TO
TOP
Branding

Χρυσό βραβείο Οικολογικής Συσκευασίας για την AGRIFARM στα Green Awards 2022

Στην Τελετή Απονομής των Green Awards 2022, που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS, επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN Οικονομία και το Eco Living.

foto1_6

331
0

Οι βραβεύσεις αφορούσαν εταιρείες με διαδικασίες ανάπτυξης και υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste.

Η AGRIFARM κατέκτησε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Οικολογικής Συσκευασίας προϊόντος- «Green F&B Packaging», ως η πιο Πράσινη Συσκευασία Τροφίμων στην Ελλάδα. Η πρωτοποριακή αυτή συσκευασία των προϊόντων της AGRIFARM είναι μοναδική χωρίς πλαστικό, από 100% φυσικά υλικά, επαναχρησιμοποιούμενη και απόλυτα φιλική στο περιβάλλον!

Στις μέρες μας που η μείωση του πλαστικού είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για να προστατευτεί το περιβάλλον για εμάς αλλά και για τις μελλοντικές γενιές , η AGRIFARM συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια αυτή με την συσκευασία των προϊόντων της. Συγχρόνως, εφαρμόζεται έμπρακτα μια ευρύτερη φιλοσοφία που προωθεί την καλλιέργεια και διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στους φυσικούς πόρους, στηρίζει την Τοπική Αγροτική Παραγωγή και κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο Μέλλον Χωρίς Πλαστικό!

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία