BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Βραβεία σχεδιασμού για την Levantes από την Εύβοια

Βραβεία σχεδιασμού απέσπασε το AG Design Agency με έδρα την Αθήνα για την εικαστική απόδοση της συσκευασίας των προϊόντων της οικογενειακής μπράντας Levantes από την Εύβοια, με χειροποίητο μικρής παραγωγής εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

54-55_5

Αλίκη Χουλιάρα

78
1

Στην απονομή των Βραβείων Dieline στο Σικάγο στις 8 Μαΐου το AG πήρε για το Levantes Aσημένιο Bραβείο Design, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 1.500 συμμετοχές από περισσότερες από είκοσι χώρες ενώ λίγο νωρίτερα, στις 6 Μαΐου στα βραβεία ADC στη Νέα Υόρκη που είναι τα μακροβιότερα, έλαβε Χάλκινο Κύβο.

«Η Φάρμα Levantes είναι οι άνθρωποί της. Κάθε μέλος της οικογένειας έχει στρατηγικό ρόλο στην παραγωγή. Θελήσαμε να το αναπαραστήσουμε αυτό τόσο στη συσκευασία όσο και στο υλικό προβολής της συγκεκριμένης οικογενειακής επιχείρησης, αφού τους πήραμε συνεντεύξεις για να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο και τις αρμοδιότητές τους. Στη συνέχεια, τους φωτογραφήσαμε στη γραμμή παραγωγής, σε μια τυπική μέρα στη δουλειά» σημειώνει η ομάδα του δημιουργικού, την οποία αποτελούν ο Αλέξανδρος Γαβριλάκης, η Βιργινία Ανδρονίκου και η Ολυμπία Αϊβάζη.

«Μέσα από τις ετικέτες μας συστήνεται η κυρία Στελλίνα που φυτεύει ένα ελαιόδεντρο, ο κύριος Κυριάκος που μαζεύει τις ελιές και οργώνει, ο Μάρκος που ξεχωρίζει τις ελιές από τα φύλλα, ο Ηλίας που ασχολείται με την εξαγωγή ελαιολάδου από τον καρπό, ο σκύλος τους Μαξ ενώ δουλεύουν τη φάρμα με τα ελαιόδεντρα, τα αμπέλια, τις λεβάντες, συνοδευόμενοι από τη λεζάντα: από την οικογένειά μας στη δική σας», σημειώνει η ομάδα.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του

Ο ιδρυτής της AG Design Αλέξανδρος Γαβριλάκης και η ομάδα του θεωρούν ότι για να χτίσει κανείς μια πετυχημένη μάρκα, χρειάζεται προηγουμένως να την έχει ζήσει ώστε να κατανοήσει την ενέργειά της και να φτάσει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της. Στα πρότζεκτ με τα οποία έχουν ασχοληθεί περιλαμβάνονται προϊόντα διαφόρων κατηγοριών και ταυτοτήτων με επιμέλεια σε λογότυπα, συσκευασία, sites, ετήσιες εκθέσεις, προγράμματα υπολογιστών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς, εργαστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα, startups και μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Ανάμεσα στις εταιρείες με τις οποίες έχουν συνεργαστεί είναι: Innovis Pharma, Lactotune Probiotics, Coperaco Coffee, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Cardinal The Food Co., Gloria Patisserie, Isla Beach & Food, Gazarte, Viva Wallet.

Μία ακόμη διάκριση που ήρθε μέσα στο 2019 για το γραφείο ήταν στην κατηγορία της Οπτικοποίησης στα βραβεία Marking της Σαγκάης για τη δουλειά του πάνω στα τρόφιμα ODE. Το όνομα που σημαίνει «ωδή», παραπέμπει σε ποιητικές συνθέσεις που αποδίδονταν με τη συνοδεία μουσικής και χαρακτηρίζει μια σειρά προϊόντων καλής ποιότητας με συσκευασία που θυμίζει έργα τέχνης.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-12-2022 13:42annouh

<a href="http://www.candipharm.com/ ">candipharm.com</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία