Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Οι νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ευρωπαϊκό περιβάλλον

Με μεγάλη προσέλευση προσέλευση συνεργατών – γεωπονικών καταστημάτων καθώς επίσης εκπροσώπων Ερευνητικών ιδρυμάτων και Δημόσιων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου η εσπερίδα της Κ&Ν Ευθυμιάδης στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: «Νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο».Η μεγάλη προσέλευση χαρακτηρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για το μέλλον της Φυτοπροστασίας στη χώρα μας.

20221117_205959

414
0

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιπεριφερειάρχης Χουδετσανάκη Ειρήνη, μιλώντας για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον πρωτογενή τομέα.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από τον κύριο Βελλή Ελευθέριο, Υπεύθυνος Τμήματος Εγκρίσεων της Κ&Ν Ευθυμιάδης, οι εξελίξεις στις εγκρίσεις των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων καθώς και το μέλλον των δραστικών ουσιών στην Ευρώπη.

Ακολούθως, ο κύριος Κολυβάς Μιχάλης, Υπεύθυνος Τμήματος Φυτοπροστασίας της Κ&Ν Ευθυμιάδης, μίλησε για τις νέες τάσεις στη φυτοπροστασία στην Ευρώπη και παρουσίασε τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρίας.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κύριος Σμυρνάκης Γιάννης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Καλλιεργειών-Τεχνικής Υποστήριξης και Marketing της Κ&Ν Ευθυμιάδης, παρουσίασε την πρόταση της εταιρίας για την Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση εχθρών στις καλλιέργειες των κηπευτικών και της ελιάς.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία