BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Οι νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ευρωπαϊκό περιβάλλον

Με μεγάλη προσέλευση προσέλευση συνεργατών – γεωπονικών καταστημάτων καθώς επίσης εκπροσώπων Ερευνητικών ιδρυμάτων και Δημόσιων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου η εσπερίδα της Κ&Ν Ευθυμιάδης στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: «Νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο».Η μεγάλη προσέλευση χαρακτηρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για το μέλλον της Φυτοπροστασίας στη χώρα μας.

20221117_205959

461
0

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιπεριφερειάρχης Χουδετσανάκη Ειρήνη, μιλώντας για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον πρωτογενή τομέα.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από τον κύριο Βελλή Ελευθέριο, Υπεύθυνος Τμήματος Εγκρίσεων της Κ&Ν Ευθυμιάδης, οι εξελίξεις στις εγκρίσεις των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων καθώς και το μέλλον των δραστικών ουσιών στην Ευρώπη.

Ακολούθως, ο κύριος Κολυβάς Μιχάλης, Υπεύθυνος Τμήματος Φυτοπροστασίας της Κ&Ν Ευθυμιάδης, μίλησε για τις νέες τάσεις στη φυτοπροστασία στην Ευρώπη και παρουσίασε τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρίας.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κύριος Σμυρνάκης Γιάννης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Καλλιεργειών-Τεχνικής Υποστήριξης και Marketing της Κ&Ν Ευθυμιάδης, παρουσίασε την πρόταση της εταιρίας για την Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση εχθρών στις καλλιέργειες των κηπευτικών και της ελιάς.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία