BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στον Ιαπωνικό Όμιλο CBC δραστηριότητες της INTRACHEM ΕΛΛΑΣ

Η Eταιρεία INTRACHEM ΕΛΛΑΣ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ Μ. ΕΠΕ ανακοινώνει ότι έπειτα από σχετικές διαπραγματεύσεις υπέγραψε την 30 09 .2019 συμφωνία μεταβίβασης των δραστηριοτήτων της στον Ιαπωνικό Όμιλο CBC group που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα με την επωνυμία BIOGARD GREECE Ε ΠΕ.

lipasmata

Agronews

169
0

Η INTRACHEM ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1973 και λειτούργησε με επιτυχία επί 46 χρόνια γίνοντας γνωστή στο Πανελλήνιο για την ανάπτυξη και εμπορία μοντέρνων και κυρίως βιολογικών σκευασμάτων φυτοπροστασίας και θρέψης φυτών. Χάρη στην πολύτιμη τεχνογνωσία που παρήχε το εξειδικευμένο προσωπικό της καταξιώθηκε στον χώρο όχι μόνο για την προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών , αλλά και την παροχή πρακτικών λύσεων στον τομέα της γεωργίας

Ένας από τους βασικούς προμηθευτές των προϊόντων της είναι η Ιταλική εταιρεία CBC Europe S r l (www.cbceurope.it )), η οποία περιέλαβε από το 2012 στο ενεργητικό της και την πολύ επιτυχημένη εταιρεία βιολογικών αγροχημικών της INTRACHEM BIO ITALIA S r l (www.biogard.it/index.php/en).

Ο όμιλος εταιρειών CBC (https://www.cbc.co.jp/en/ δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα σε διάφορους τομείς τεχνολογίας και περιλαμβάνει και προϊόντα φυτοπροστασίας. Πρόσφατα εγκατέστησε μονάδες δια νομής στην Ισπανία και την Γαλλία.

Η προσθήκη νέων σκευασμάτων αλλά και η συνεργασία των έμπειρων στελεχών των δύο εταιρειών υπόσχεται λαμπρό μέλλον και μάλιστα όταν ο κοινός σκοπός ήταν και είναι η παραγωγή γεωργικών προϊόντων με ελάχιστα έως καθόλου χημικά ή άλλα υπολείμματα στα παραγόμενα αγαθά. Η σειρά BIOGARD αποτελεί εξάλλου σημείο αναφοράς για την βιολογική προστασία των καλλιεργειών προς την κατεύθυνση μιας πραγματικά αειφόρου γεωργικής ανάπτυξης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία