BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέος πρόεδρος της Cogeca, o Lennart Nilsson

Η Cogeca, η ευρωπαϊκή οργάνωση αγροτικών συνεταιρισμών, εξέλεξε τον Lennart Nilsson από την LRF της Σουηδίας ως νέο πρόεδρό της, από τον Ιανουάριο του 2024 αλλά και έξι αντιπροέδρους.

eb208c1019dfe16f6cbbd7f1a22a71

48
0

Θα ηγηθεί της οργάνωσης που εκπροσωπεί περισσότερους από 22.000 αγροτικούς συνεταιρισμούς σε ολόκληρη την ΕΕ από το 2024 έως το 2026, σημείωσε σε ανακοίνωση της η αγροτο-συνεταιριστική οργάνωση Copa-Cogeca. Στο νέο ρόλο, ο Nilsson διαδέχεται τον Ramon Armengol της ισπανικής Cooperativas Agro-alimentarias.

Ο Lennart Nilsson σχολίασε: «Γνωρίζω καλά την ευθύνη που θα πρέπει να επωμισθώ τους επόμενους μήνες. Τα εμπόδια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία χρόνια ήταν πολλά, από τις συνέπειες της κρίσης του COVID έως τον πόλεμο με την Ουκρανία και τον καλπάζοντα πληθωρισμό. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ramon Armengol για τον τρόπο που οδήγησε την οργάνωσή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σκοπεύω να συνεχίσω το έργο του, ιδίως με τη συμμετοχή νέων αγροτών στο συνεταιριστικό κίνημα σε όλη την ΕΕ.», σημείωσε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία