BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Βασικές αλλαγές στην ηγεσία της Bayer φέρνει το νέο έτος

Η Bayer εφαρμόζει αρκετές βασικές αλλαγές στην Εκτελεστική Ομάδα του Τμήματος Επιστήμης Φυτών (Crop Science). Η νέα εγκατάσταση θα υποστηρίξει την εταιρεία να διαμορφώσει τη γεωργία για τους αγρότες, τους καταναλωτές και τον πλανήτη, και να προσφέρει αποτελέσματα ενάντια στη φιλοδοξία να γίνει ηγέτης στην αναγεννητική γεωργία.

bayer_cover_uid_6149df9097600

46
0

Ο Brian Naber διορίστηκε ως νέος Εμπορικός Διευθυντής για τη Βόρεια Αμερική, από την 1η Μαρτίου 2024, στη θέση της Jackie Applegate, η οποία θα συνταξιοδοτηθεί από τη Bayer μετά από 31 χρόνια στην εταιρεία.

Η Malu Nachreiner που υπηρετεί προς το παρόν ως Εκπρόσωπος της Bayer και Υπεύθυνη της Επιχείρησης Crop Science στη Βραζιλία, θα διαδεχθεί τον Brian Naber στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, με ισχύ από την 1η Μαρτίου 2024.

Από την 1η Φεβρουαρίου, ο Oliver Rittgen θα υπηρετεί ως νέος Αντιπρόεδρος Οικονομικών, διαδεχόμενος την Kelly Gast που συνταξιοδοτήθηκε μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην εταιρεία.

Ο Sascha Israel διορίστηκε σε θέση του Διευθυντή Οργάνωσης Προμήθειας Προϊόντων, διαδεχόμενος τον Dirk Backhaus, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μετά από 27 χρόνια στην Bayer.

Η Amanda McClerren, πρώην Επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης Ψηφιακών Συστημάτων της Crop Science, θα αναλάβει Αντιπρόεδρος Πληροφορικής, Επικεφαλής Ψηφιακών Συστημάτων και Πληροφορικής.

Τέλος, η Jessica Christiansen αναλαμβάνει το αξίωμα του Υπευθύνου Επικοινωνιών της Crop Science, έχοντας ηγηθεί προηγουμένως της Ομάδας Βιωσιμότητας και Διαχείρισης Επιχειρήσεων του τμήματος. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα από τον Tom Armitage, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες έξω από τη Bayer.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Bayer
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία