BACK TO
TOP
Πρωτοβουλίες και Δράσεις

Παρουσίαση του Προγράμματος Special Crops της COMPO EPXERT ΕΛΛΑΣ

Το καινοτόμο πρόγραμμα "SPECIAL CROPS Program" της COMPO EXPERT Ελλάς έχει ένα πλούσιο παρελθόν αλλά και συνέχεια

Untitled_design__1_

59
0

Άν και εσείς έχετε μια πρωτότυπη ιδέα απλά επικοινωνήστε μαζί μας! ....

Ας γνωρίσουμε όμως το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα μέσω του Δημήτρη Δρόλια με αναφορά στο 3ο ΤΕΛΙΚΟ προϊόν με την υπογραφή "Powered by COMPO EXPERT";

-------------------

"...Ονομάζομαι Δημήτρης Δρόλιας και είμαι υπεύθυνος του Τμήματος Food Chain της εταιρίας θρέψης φυτού COMPO EXPERT Ελλάς.

 

Στα πλαίσια των εργασιών του τμήματος Food Chain της εταιρίας μας, δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα παραγωγής υψηλής αξίας τελικού αγροτικού προϊόντος με την κωδική ονομασία SPECIAL CROPS Program.

Στόχος του προγράμματος είναι η διασύνδεση του Έλληνα παραγωγού με εταιρίες εμπορίας της αλυσίδας τροφίμου και η παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντος με πολλαπλά οφέλη για όλη την αλυσίδα και πού θα μπορεί να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και να βρει τη θέση που του αρμόζει στην αγορά.

 

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να παρουσιάσουμε λοιπόν σήμερα το πρώτο, από τα πολλά ευελπιστούμε τέτοια προϊόντα, που φέρει τον τίτλο «Καλοκαιρινή Φράουλα Καλαβρύτων» και που ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί πλέον να το βρει στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ.

 

- Το προϊόν αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλων των κρίκων της αλυσίδας τροφίμου και αποτελεί ένα SPECIAL ιδιαίτερο προϊόν γιατί παράχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες σε υψίπεδο της περιοχής Καλαβρύτων αλλά κυρίως γιατί παράχθηκε εκτός της συνηθισμένης εποχής του, προσφέροντάς το για μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στο έτος.

 

- Το συγκεκριμένο προϊόν έρχεται από τον παραγωγό κύριο Σπήλιο Κοντή, ο οποίος ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα θρέψης της COMPO EXPERT Ελλάς και τις συμβουλές τόσο του γεωπόνου και συνεργάτη της εταιρίας κυρίου Παπασταύρου Δημήτρη όσο και του Τάσου Λόντου Γεωπόνου της εταιρίας μας, κατάφερε να παράξει με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος, ένα υγιές, υψηλής απόδοσης και αξίας τελικό προϊόν που καλύπτει όλες τις ανάγκες του καταναλωτή.

Αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από την εταιρία εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών ΠΕΦΑΝΗΣ Α.Ε., με την επωνυμία της οποίας μπορεί κάποιος να το αναζητήσει στα ράφια του λιανεμπορίου όπως της ΑΒ Βασιλόπουλος

.

- Η COMPO EXPERT Ελλάς με την υψηλή τεχνογνωσία των Γεωπόνων της και τα τελευταίας γενιάς προϊόντα θρέψης, αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο που ένωσε όλους τους συμμετέχοντες και η συνεισφορά της αποτυπώνεται με ειδική σήμανση στη συσκευασία του προϊόντος και που ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να το αναζητήσει με την ονομασία «Powered by COMPO EXPERT».

Μέσα από ένα τέτοιο συγκεκριμένο πρόγραμμα θρέψης, αποκομίζει κάποιος πολλαπλά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τον Έλληνα παραγωγό, τους χονδρεμπόρους και τους λιανέμπορους όσο κυρίως με τον Έλληνα Καταναλωτή.

 

- Καλούμε λοιπόν όλους εκείνους τους παραγωγούς αλλά και τις εμπορικές εταιρείες που θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα SPECIAL CROPS της εταιρείας μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, προκειμένου να τους φέρουμε σε επαφή και όλοι μαζί να στοχεύσουμε στην παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντων για τον Έλληνα Καταναλωτή!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία