BACK TO
TOP
Πρωτοβουλίες και Δράσεις

Παρουσίαση προϊόντων TerraPlus® BIO στην Ελληνική αγορά

Τι σχέση έχει η COMPO EPXERT Ελλάς με τη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΊΑ; H απάντηση είναι εύκολη.

1_png

142
0

Η COMPO EPXERT Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ προϊόντων θρέψης για τη Βιολογική Γεωργία.

Ως COMPO EPXERT παγκοσμίως αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της σύγχρονης Γεωργίας σε σχέση με τον καταναλωτή, μιας και έχουμε υιοθετήσει την προσέγγιση της Αλυσίδας Τροφίμου (food chain approach).

 

Η Αειφορία των καλλιεργειών, σε σχέση με τη βιωσιμότητα των παραγωγών και την παραγωγή ασφαλών τροφίμων για τον καταναλωτή είναι μονόδρομος και ξεκινάει απ τον αγρό. Πάνω στη φιλοσοφία αυτή χτίστηκαν όλες μας οι τεχνολογίες (Floranid®, NovaTec®, Basacote®, Nexur®, Easy Start®, Duratec®) μέχρι σήμερα.

 

Και περνάμε στο αύριο. Στην Ελλάδα εντοπίσαμε το πρόβλημα της έλλειψης (ή χαμηλής περιεκτικότητας) οργανικής ουσίας στα εδάφη, οπότε πήραμε την πρωτοβουλία να εισάγουμε στην Ελληνική αγορά μια σειρά Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που συμβάλλουν στην υγεία του εδάφους και συνεχίζουν με το χτίσιμο δυνατών φυτών.

 

- TerraPlus ® ΒΙΟ -

Αυτό είναι το όνομα της σειράς, με σαφή προσδιορισμό την υγεία του εδάφους (terra) που αναπτύσσονται οι καλλιέργειες και τα προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην ελληνική αγορά είναι τα :

- TerraPlus® Natura 8-2-2

- TerraPlus® Natura 4-18

- Terraplus® Natura 4-4-12

- TerraPlus® solub K

- TerraPlus® fluid

 

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα TerraPlus® solub είναι τα πρώτα στην κατηγορία τους παγκοσμίως μιας και είναι τα ΠΡΩΤΑ υδατοδιαλυτά βιολογικά λιπάσματα-βιοδιεγέρτες.

 

Όλα τα προϊόντα πέραν των υψηλών προδιαγραφών τους φέρουν και επίσημη Πιστοποίηση για τη Βιολογική Γεωργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία