Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Οι 4οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού στη Βαρκελώνη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται οι «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ», που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.

cottonroads

136
0

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, η οποία έχει μεγάλη απήχηση τόσο στην Ευρώπη όσο και εκτός, ενώ φέτος συνδιοργανωτές είναι το Ανταλλακτήριο Βάμβακος της Σμύρνης και το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος της Ισπανίας.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν τομείς που αφορούν τους τελικούς καταναλωτές, την εναρμόνιση της παραγωγής και τα συστήματα ποιότητας και πιστοποίησης αυτής, το μέλλον και οι προκλήσεις της κλωστοϋφαντουργίας, την τεχνολογία Blockchain και την εφοδιαστική αλυσίδα ενώ θα παρουσιαστούν και οι εξελίξεις γύρω από το βαμβάκι στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ισπανία καθώς και οι διεθνείς προκλήσεις της αγοράς βάμβακος. Σημαντική και η παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο γνωστοί οι σκοποί της και η λειτουργία της για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν εκκοκκιστές, έμποροι, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί, τελικοί χρήστες, μεταφορείς και εκπρόσωποι όλων των σχετικών με την αλυσίδα βάμβακος, τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τουρκία, την Αίγυπτο αλλά και από την Ασία.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΥΓΗ ΕΠΕ

ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε.

Γ. & Π. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ Α.Ε.

ΔΑΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΩΜΥΛΛΟΣ

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΥΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ Α.Ε.

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ε.

ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Ε.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΒΕΕ

ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία