Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ξεκίνησε η περίοδος επώασης για το OLIVE CHALLENGE 2020-2021

Με ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα χρήσιμα θεματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλοι οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «OLIVE CHALLENGE» και με την διαρκή υποστήριξη από μέντορες για τους διακριθέντες του Διαγωνισμού, υλοποιείται το Πρόγραμμα Επώασης, το οποίο σχεδίασε η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ».

LOGO_KOTINOS_2020_-_OLIVE

90
0

Ο επικεφαλής της Επιτροπής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & Διευθυντής του Προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Τεχνολογίας & ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου», Γιώργος Ζακυνθινός, επεσήμανε ότι στόχος του Προγράμματος είναι να προετοιμασθούν οι συμμετέχοντες για την έξοδό τους στην αγορά, να βελτιώσουν και να συμπληρώσουν όπου απαιτείται τις καινοτόμες ιδέες τους, τις οποίες στη συνέχεια θα τις αναπτύξουν περαιτέρω σε προϊόντα της αγοράς του ελαιοκομικού τομέα.

Το Πρόγραμμα, περιλαμβάνει θεματικές που έχουν σχεδιαστεί ως συμβουλευτικά εργαλεία γνώσης και δουλειάς για όσους θέλουν να «επιχειρήσουν» στον ελαιοκομικό τομέα, όπως:

 

  1. Σύγχρονα Επιχειρηματικά Μοντέλα &Παρουσίαση Business Model Canvas
  2. Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων του ελαιοκομικού τομέα και εξωστρέφειας
  3. Πελάτες και Έρευνα Αγοράς
  4. Στρατηγική εισόδου στις Διεθνείς Αγορές
  5. Επιχειρηματικό σχέδιο, χρηματοοικονομικό σχέδιο, κοστολόγηση
  6. Μορφές Επιχειρήσεων – Νομοθετικό Πλαίσιο
  7. Διαφημιστική Αγορά & Παρουσία στα ΜΜΕ
  8. Digital Marketing: Ευκαιρία για τις επιχειρήσεις Τροφίμων
  9. Η Καινοτομία στην επιχειρηματικότητα και στο ¨επιχειρείν» των τροφίμων
  10. Χρηματοδοτικά εργαλεία και Προγράμματα
  11. Εξαγωγικές ευκαιρίες.
  12. Ελαιοκομία και κλιματική αλλαγή
  13. Το αποτύπωμα άνθρακα (C) στην τυποποίηση του ελαιολάδου

 

«Το OLIVE CHALLENGE αποτελεί θεσμό, ο οποίος στηρίζει την επιχειρηματικότητα στον ελαιοκομικό τομέα και ως θερμοκοιτίδα επωάζει καινοτόμες αναπτυξιακές και εξωστρεφείς ιδέες σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, επεξεργασίας, μεταποίησης και εμπορίας του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΦΙΛΑΙΟΣ Γρηγόρης Αντωνιάδης.

 

Την Επώαση υποστηρίζουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - ΠΑΔΑ, τα κολλέγια ALBA Graduate Business School, το Business College of Athens -BCA και NEW YORK COLLEGE και το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος-ΚΕΜΕΛ.

 

Χορηγοί: Άλτις, Interamerican, Terra Creta

Στους Χορηγούς Επικοινωνίας: Agrenda, Agronews 

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα των: : ΥΠΑΑΤ, ΕΔΟΕ, ΣΕΒΙΤΕΛ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία