Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

2ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς

Το Κέντρο Ελιάς “Krinos” του Perrotis College διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Ιουνίου 2021, με θέμα: «Ελαιοκομικός Τομέας: Αναζητώντας την καινοτομία - Ανακαλύπτοντας νέες τάσεις».

srtysrt

185
1

Οι διοργανωτές στοχεύουν να δώσουν στο συνέδριο υβριδική μορφή επιτρέποντας την διαδικτυακή και φυσική παρουσία των συμμετεχόντων που θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων και επιχειρηματιών του ελαιοκομικού κλάδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα τον ημερών είναι:
Θεματικές Ενότητες 1ης ημέρας – Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Α. Ορθές Γεωργικές Πρακτικές

Β. Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελιάς και Ελαιολάδου - Νομοθεσία και Τάσεις Αγοράς

Γ. Κλάδος Ελιάς - Μοχλός Υγιούς Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Θεματικές Ενότητες 2ης ημέρας – Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Α. Διατροφική αξία των ελαιοκομικών προϊόντων και υγεία

Β. Διαχείριση αποβλήτων και Βιο-οικονομία

Γ. Χρήση τεχνολογιών πληροφορικής στην αιεφορική διαχείριση παραγωγής και ιχνηλασιμότητα με χρήση καινοτόμων εργαλείων και ηλεκτρονικές εφαρμογές

Δ. Μάρκετινγκ ελαιοκομικών προϊόντων: branding εξαγωγών και ηλεκτρονικό εμπόριο

Φιλοδοξία της οργανωτικής και της επιστημονικής επιτροπής είναι το Διεθνές Συνέδριο να αποτελέσει βήμα διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων κι επιστημονικών ανακοινώσεων για την ελιά. Στις εργασίες θα συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από όλο τον κόσμο και ειδικοί στον κλάδο της ελιάς τόσο από τον ακαδημαϊκό, όσο κι από τον επιχειρηματικό τομέα. Θα προχωρήσουν σε σημαντικές ανακοινώσεις σε ότι αφορά τις πρόσφατες καινοτομίες και τις μελλοντικές τάσεις για τον ελαιοκομικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αγρότες, επιστήμονες και επιχειρηματίες, που αντιπροσωπεύουν κάθε στάδιο του τομέα, θα έχουν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να μάθουν από τους ειδικούς. Να σημειωθεί ότι ο μέχρι σήμερα σχεδιασμός της οργανωτικής επιτροπής προβλέπει τη διεξαγωγή υβριδικού συνεδρίου, το οποίο την πρώτη μέρα θα γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά και τη δεύτερη με τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συνεδρίου

 

Η παρακολούθηση των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή

Ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας του συνεδρίου βρίσκεται η Agrenda και το Agronews.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-02-2021 18:50Ηλίας Εμμανουηλίδης

Σε όλα τα συνέδρια για τη φυτική παραγωγή από τις θεματικές ενότητες που εξετάζονται λείπει σταθερά το πολλαπλασιαστικό υλικό. Έτσι και σε αυτό το Συνέδριο της Ελιάς. Πολύ μπλα μπλα, λίγα τα ουσιώδη, ανύπαρκτες οι παρεμβάσεις για το πολλαπλασιαστικό υλικό όπου υπάρχει τρομακτική καθυστέρηση της Χώρας μας, ιδιαίτερα στην πιστοποίηση. Η πανεπιστημιακή ελίτ δεν το αγγίζει γιατί έχει άγνοια του γνωστικού αντικειμένου, γιατί δεν υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι να αναγνωρίσουν τη σπουδαιότητα, νομίζουν ότι το δικό τους αντικείμενο είναι umber alles. Τέλος χρειάζεται πολύ γνώση, κόπο και χρόνο. Δύσκολα πράματα, καλύτερα τα φρου φρου pour impessioner les imbéciles.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία