Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Γενικευµένη άνοδος µε βοήθεια και από τη ζήτηση

Τα εµπορεύµατα στο σύνολο τους κινούνται ανοδικά, ο Dow Jones καταγράφει νέο υψηλό και το βαµβάκι έχοντας κάποια θετικά θεµελιώδη στοιχεία συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

papadogianis_M_3_8

204
0

Αφού οι τιµές του Μαρτίου αφοµοίωσαν τα 80 σεντς, άρχισαν δοκιµές για ακόµα υψηλότερα επίπεδα. Παράλληλα έχουµε σηµαντική αύξηση εισαγωγών στις ΗΠΑ για βαµβακερά προϊόντα (όχι µόνο ένδυσης), γεγονός το οποίο δείχνει πως η άνοδος έχει υποστήριξη και από τη ζήτηση στη φυσική αγορά. Από τεχνικής άποψης η αγορά «χρωστάει» µια διόρθωση αλλά µικρή σηµασία έχει αυτό, όταν τα χρηµατιστήρια συνολικά δείχνουν απτόητα. ΝEA ΥOΡKH Σηµειώθηκαν νέες πωλήσεις µε προορισµό κυρίως την Αίγυπτο, η οποία και είχε µείνει λίγο πίσω στις αγορές.

 

Φαίνεται πως οι κλώστες, εκτιµώντας πως η αγορά είναι ανοδική, πληρώνουν εύκολα τις σηµερινές φιξ τιµές που προσφέρουµε. Τα τουρκικά κλωστήρια είναι λίγο πιο κάτω στις τιµές που µπορούν να πληρώσουν, µε αποτέλεσµα οι πωλήσεις προς Τουρκία να είναι πιο λίγες. Σχετικά µε τις προπωλήσεις νέας σοδειάς διαµορφώνεται µια αγορά 2,5 µε 3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις τιµές ∆εκεµβρίου ‘21, εντούτοις οι πωλήσεις προς το παρόν είναι λίγες. Τόσο αγοραστές όσο και πωλητές δεν έχουν κάποιο λόγο να βιαστούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία