Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Επιφυλακτικά ανοδική χαρακτηρίζουν την αγορά οι αναλυτές

Το βαµβάκι συνεχίζει την ανοδική του πορεία, χωρίς ουσιαστική διόρθωση µέχρι στιγµής. Μόνο κάποια διαλλείµατα µε µικρές διορθώσεις πραγµατοποιεί µέχρι να εδραιώσει τα επίπεδα που κατέκτησε.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

223
0

 Το ίδιο µοτίβο φαίνεται να συνεχίζεται και αυτή την εβδοµάδα µε τις τιµές να πλησιάζουν τα 90 σεντς ανά λίµπρα. Η ζήτηση για αµερικανικά βαµβάκια καλά κρατεί, οι εισαγωγές βαµβακερών ειδών στις ΗΠΑ είναι δυνατές και παράλληλα οι εκτιµήσεις για τις νέες σπορές µειωµένες. Όλα αυτά τα νέα, σε συνδυασµό µε κερδοσκοπικά κεφάλαια πάνω στα εµπορεύµατα βοηθούν το βαµβάκι να δοκιµάσει τα υψηλά του όρια.

Με την αγορά να ανεβαίνει συνεχώς, το πριµ επί του χρηµατιστηρίου δυσκολεύεται να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα και για µερικές σοδειές έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται πίεση. Για την ώρα στις τιµές νέας ελληνικής σοδειάς προσφέρουµε στην ίδια βάση µε πριν από µια εβδοµάδα, εντούτοις οι αγοραστές δείχνουν  διάθεση να πληρώσουν για λευκά και ποιοτικά βαµβάκια µέχρι τα 3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις τιµές ∆εκεµβρίου ‘21. Ως αποτέλεσµα, οι δουλειές που κλείνονται είναι λίγες, κάτι όµως που δεν προβληµατίζει ιδιαίτερα τους εκκοκκιστές. Όσον αφορά τις προπωλήσεις σύσπορου, τώρα πληρώνονται κυµαίνονται γύρω στα 50 λεπτά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία