Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Ο εκκοκκιστικός κλάδος αποχαιρετά τον Νίκο Καραγιώργο

Η πτώση του δολαρίου προκάλεσε άνοδο όλων σχεδόν των εµπορευµάτων και ξεκόλλησε το βαµβάκι από το µέχρι πρόσφατα στενό εύρος 79-81 σεντς ανά λίµπρα.

papadogianis_M_3_8

406
0

ΝEA ΥOΡKH

Στην άνοδο βοήθησε φυσικά η ανησυχητική πλέον ξηρασία στις ΗΠΑ, η οποία συνοδεύεται και µε υψηλές για την εποχή θερµοκρασίες. Σε κάποιες περιοχές ενδέχεται οι παραγωγοί να στραφούν λόγω των συνθηκών σε εναλλακτικές καλλιέργειες κι αυτό δίνει µια δυναµική στις τιµές βάµβακος. Παράλληλα, η πρόσφατη διόρθωση έδωσε ευκαιρία για δουλειές στη φυσική αγορά, καθώς οι κλώστες φοβούνται την πιθανότητα να ανέβουν ξανά οι τιµές της ίνας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Υπό το βάρος της αιφνίδιας απώλειας του Νίκου Κ. Καραγιώργου και µε βαθιά συναισθηµατική φόρτιση, µέσα από αυτή τη στήλη θα ήθελα να αποχαιρετήσω τον πρωτίστως φίλο και δευτερευόντως συνεργάτη Νίκο µε τον οποίο είχαµε για πολλά χρόνια µια άψογη συνεργασία στις εξαγωγές εκκοκκισµένου βάµβακος. Το ήθος, οι αξίες και ο επαγγελµατισµός του θα µείνουν χαραγµένα στη µνήµη µου και δεν χωράει αµφιβολία πως θα λείψει σε ολόκληρο τον κλάδο βάµβακος. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο Ε

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία