BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Ανοδική αντίδραση από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Τέξας

Οι υψηλές θερµοκρασίες και η έντονη ξηρασία στο Τέξας φαίνεται να δίνουν τη δυναµική που ζητούσε το βαµβάκι για να αντιδράσει ανοδικά.

παπαδοιφ_2_2_2_2_2__1__2_2_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

744
0

Νέα Υόρκη

Όπως είχε εκφραστεί από πολλούς αναλυτές η αγορά ήταν υπερ - πουληµένη και χρειαζόταν µια καλή είδηση για τις τιµές, η οποία και ήρθε. Ο ∆εκέµβριος ‘22 σκαρφάλωσε ξανά στα 96 σεντς ανά λίµπρα, δηλαδή περίπου 12 σεντς πάνω από τα πρόσφατα χαµηλά και αρκετοί µιλούν για σταδιακή και αργή επανάκτηση των 100 σεντς ανά λίµπρα. Παράλληλα ενισχύθηκαν τα περισσότερα χρηµατιστήρια εµπορευµάτων οπότε βοήθησαν και οι κερδοσκοπικές τοποθετήσεις.

Ελληνική αγορά

Οι ζητήσεις από την Αίγυπτο έχουν κινητοποιήσει τους εµπορικούς οίκους, οι οποίοι και διαπραγµατεύονται νέες δουλειές µε τους εκκοκκιστές. Έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια νέα κλεισίµατα και λογικά στις επόµενες µέρες θα δούµε ένα µικρό κύµα πωλήσεων, µετά από πολλές εβδοµάδες απραξίας. Υπόψιν, βέβαια, πως µιλάµε
για ζητήσεις που έρχονται µόνο από µια αγορά και δη την Αίγυπτο, εποµενως και οι ποσότητες δεν θα είναι απεριόριστες. Η Τουρκία εξακολουθεί να είναι ήσυχη ή να προσφέρει χαµηλά επίπεδα τιµών, που όµως δεν προσελκύουν τους εκκοκκιστές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία