Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Pioneer ποικιλίες βάμβακος

Η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας, με συνεχή έρευνα, αξιολόγηση γενετικού υλικού, ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και καταρτισμένη ομάδα γεωτεχνικών, έχει φέρει την Pioneer Hi-Bred Hellas ψηλά στις προτιμήσεις του Έλληνα βαμβακοπαραγωγού. Με τη συνεχή και οργανωμένη παροχή επώνυμων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των βαμβακοπαραγωγών και υψηλό μερίδιο της αγοράς.

444

1842
2

Μεγάλο δυναμικό παραγωγής, αντοχή στις συνθήκες του περιβάλλοντος, πρωιμότητα, προσαρμοστικότητα στον τρόπο καλλιέργειας, απόδοση σε ίνα και ποιότητα ίνας, προσφέρουν οι ποικιλίες βαμβακιού PIONEER®.

Παλιότερα οι βασικές ποικιλίες PIONEER® ήταν η ST 474 και η ST 457, που έχουν ακόμα πιστούς φίλους, ενώ τώρα στις προτιμήσεις των αγροτών τη σκυτάλη έχουν πάρει η ST 402 και η ST 318. Επιπλέον υπάρχουν και οι ποικιλίες ST 405, ST 373, ST 463 και IDEAL που κάθε μια λύνει ειδικά προβλήματα στην καλλιέργεια. Φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά η ποικιλία ST 402 καλλιεργήθηκε σε όλες τις περιοχές αφού αποδίδει το μεγαλύτερο εισόδημα στον παραγωγό.

Η εταιρεία μέσω της σποροπαραγωγής που κάνει, με τις πιο υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές και στις πιο πρώιμες περιοχές της χώρας, διαθέτει σπόρους κορυφαίας ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι σπόροι έχουν άριστη φυτρωτική ικανότητα, κάτι που είναι αναγκαίο στις δύσκολες συνθήκες που γίνεται η σπορά στη χώρα μας. Σημειώνεται πως αν σε ένα χωράφι χρειαστεί να κάνει ο παραγωγός επανασπορά, έχουμε οψίμιση της καλλιέργειας, έξοδα αγοράς σπόρου και επιπλέον έξοδα 5 ευρώ/στρέμμα. Αυτό με τις τιμές όπως συζητιούνται αυτή την στιγμή μεταφράζεται σε απώλεια 2 λεπτών ανά κιλό σύσπορου.

Η Pioneer Hi-Bred Hellas βρίσκεται πλέον κάτω από την «ομπρέλα» της Corteva Agriscience™. Η Corteva Agriscience™ με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους και παρουσία σε 130 χώρες, γεννήθηκε από τη συγχώνευση 3 διεθνών κολοσσών των αγροεφοδίων: Dow Agrosciences, DuPont Crop Protection και DuPont Pioneer.

Η εταιρεία, μέσα στο 2018, έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε γεωργό, με ένα μοναδικό προϊοντικό χαρτοφυλάκιο. Οι λύσεις της Corteva Agriscience™ ξεκινάνε από τους κορυφαίους σπόρους Pioneer®, τα προϊόντα φυτοπροστασίας και συνεχίζουν μέχρι τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακής γεωργίας.  Με την Corteva Agriscience™, κάθε παραγωγός ανεξαρτήτως μεγέθους παραγωγής και κάθε επαγγελματίας, έχει δίπλα του έναν κορυφαίο σύμμαχο που προσφέρει καθοδήγηση και συνολική υποστήριξη.

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας

Pioneer Hi-Bred Hellas

TM, ®, Trademarks of Dow AgroSciences, DuPont or Pioneer and their affiliated companies or their respective owners

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

01-07-2020 15:18Βασιλης

Αυτό έχω πάθει και εγώ αγορά σπόρου 402 11 σακιά από τα 27 σπόρια το μέτρο μείνανε άλλου 18 και αλλού 15 αλλά σαπισανε και πολλά σπασμενα επικινωνια με e mail

Απάντηση

28-04-2020 20:16Ψυχογιός Δημήτριος

Καλησπέρα σας Τα τελαυταία 30 χρόνια καλλιεργώ βαμβάκι με σπόρους της εταιρεία σας,παλαιότερα της Στόμβιλ. Φέτος αγόρασα 18 σακία 402.ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΟΡ/ΔΑΣ 1251919024,και ενώ έσπειρα τα χωράφια μεγσλο ποσοστό του σπόρου ηταν σπασμένο και χτυπημένος με αποτέλεσμα να σαπίσει και νσ μην κεντρώσει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΗΛ.6974127487

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία