BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Νέα σειρά υδατοδιαλυτά κοκκώδη YaraRega για ισορροπημένη θρέψη

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική γεωργία καλείται να σταθεί όρθια µέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, χωρίς να έχουν γίνει ουσιαστικές διαρθρωτικές µεταρρυθµίσεις.

15_12_2

104
0

Toυ  
Κώστα Τρυφωνόπουλου, Business Development Manager Foliar 
and Fertigation, Yara Ελλάς

Οι αγροτικές επιχειρήσεις, µικρές ή µεγάλες, καλούνται να παράξουν στηριζόµενες στο τρίπτυχο της υψηλής ποιότητας παραγόµενου προϊόντος, στην υψηλή απόδοση της παραγωγής, καθώς και στον έλεγχο του κόστους παραγωγής. Η επίτευξη των στόχων αυτών είναι µια πολύπλοκη διαδικασία, καθώς πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσµα. Οι παραγωγοί καλούνται να λάβουν τις σωστές αποφάσεις και θα πρέπει να έχουν διαθέσιµα αξιόπιστα εφόδια. Στη Yara λαµβάνουµε υπόψη τα παραπάνω και προσπαθούµε από την πλευρά µας να είµαστε αρωγοί στη δύσκολη προσπάθεια των παραγωγών.

Με παγκόσµια παρουσία και πωλήσεις προϊόντων σε περισσότερες από 160 χώρες, αποκοµίζουµε γνώση και τη µεταφέρουµε στους συνεργάτες µας, προσαρµόζοντάς τη στις ανάγκες των παραγωγών και σε συνδυασµό µε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων, προσφέρουµε ολοκληρωµένες λύσεις θρέψης στους παραγωγούς. Η σχέση ποιότητας – τιµής (ή διαφορετικά value for money) των προϊόντων µας θεωρείται εξαιρετική και αναγνωρίζεται από τους παραγωγούς.

Παρά το γεγονός ότι η Yara παράγει λιπάσµατα πάνω από 115 χρόνια, δεν σταµατά να πρωτοπορεί και να εισάγει νέες σειρές προϊόντων στην παγκόσµια αγορά. Η νέα σειρά υδατοδιαλυτών κοκκωδών λιπασµάτων YaraRega™ αποτελεί γεγονός και φέρνει νέα δεδοµένα στο κοµµάτι της υδρολίπανσης των υπαίθριων καλλιεργειών.

Τα YaraRega™ αποτελούν τη νέα παγκόσµια σειρά σύνθετων NPK υδατοδιαλυτών κοκκωδών λιπασµάτων της Yara, µε ιχνοστοιχεία, σχεδιασµένα για διπλή εφαρµογή, είτε µέσω των συστηµάτων υδρολίπανσης, είτε για εφαρµογές απευθείας στο έδαφος. Αποτελούν µια ανταγωνιστική εναλλακτική πρόταση σε σχέση µε τον παραδοσιακό τρόπο λίπανσης των υπαίθριων καλλιεργειών, µειώνοντας το κόστος της υδρολίπανσης χωρίς όµως να χάνουµε τα οφέλη από αυτήν.

Η σύνθεση των λιπασµάτων βασίζεται σε έναν ισορροπηµένο συνδυασµό κύριων θρεπτικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, ενώ όλα τα στοιχεία περιέχονται σε κάθε κόκκο µε την ίδια σύσταση.

Λόγω της κοκκοµετρίας τους η διαχείρισή τους είναι εύκολη, αποτρέποντας τη δηµιουργία σκόνης και συσσωµατωµάτων. Τα προϊόντα της σειράς YaraRega καλύπτουν τις θρεπτικές ανάγκες των περισσότερων καλλιεργειών, όπως κηπευτικά, οπωροφόρα δένδρα, ελιά, βαµβάκι, αµπέλι, πατάτα κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο για την καλλιέργειά σας και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται, ώστε να καλυφθούν κατάλληλα οι θρεπτικές ανάγκες του φυτού.

Εκτός από τη σειρά YaraRega, η Yara διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων για υδρολίπανση, κάτω από την ονοµασία YaraTera, που τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιµα στην Ελληνική αγορά για πολλά χρόνια και έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα παραγωγού. Τα προϊόντα της σειράς YaraTera αποτελούν την πρόταση της Yara για υδρολίπανση και περιλαµβάνει υδατοδιαλυτά προϊόντα.

 

Περισσότερες πληροφορίες µπορείτε 
να βρείτε στo www.yara.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία