BACK TO
TOP
Food insider

Σημείο αναφοράς για προϊόντα φυτικής προέλευσης το εργοστάσιο της Danone

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Danone, Antoine de Saint-Affrique εγκαινίασε την νέα μεταμορφωμένη μονάδα της εταιρείας στο Villecomtal-sur-Arros για την παραγωγή ροφημάτων με βάση την βρώμη, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

fitika-proionta-Danaone

55
0

Η μετατροπή του γίγαντα γαλακτοκομικών Danone σε προϊόντα φυτικής προέλευσης την καθιστά ένα νέο σημείο αναφοράς στην Ευρώπη για την παραγωγή ροφημάτων με βάση τη βρώμη για την μάρκα Alpro, λέει η εταιρεία.

Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, το εργοστάσιο θα είναι το σημείο εκκίνησης για το «Danone Champions Tour», τον μεγαλύτερο εταιρικό αγώνα σκυταλοδρομίας, με περισσότερους από 1.000 δρομείς στις 19 Φεβρουαρίου.

Η μετατροπή του Villecomtal διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια και απαιτούσε κεφαλαιουχική επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η τοποθεσία φιλοξενεί τώρα τη μοναδική μονάδα παραγωγής για αλεύρι βρώμης σε χυμό βρώμης της Danone France.

Το εργοστάσιο Villecomtal-sur-Arros διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής, η μία λειτουργεί με υψηλή ταχύτητα. Η παραγωγή ποτών αναμένεται να φτάσει τα 300.000 λίτρα την ημέρα για διανομή στη Γαλλία και σε άλλες 26 ευρωπαϊκές αγορές. Περίπου το 90% της συνολικής παραγωγής προορίζεται για εξαγωγή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία