Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Παράταση έως 15 Ιουνίου για δηλώσεις ενιαίας ενίσχυσης 2020

Στην παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2020 αντί της 15ης Μαΐου που ίσχυε μέχρι σήμερα.

skrekas-boridis

3935
3

Η απόφαση ελήφθη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19).

Επίσης, με την ίδια απόφαση ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής τροποποίησης η 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Σάββατο αντί της 31ης Μαΐου.

 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός, Κώστας Σκρέκας αντιλαμβανόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) παρατείνουν κατά ένα μήνα την προθεσμία υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 (ΕΑΕ 2020).

Κατόπιν της απόφασης αυτής ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ ορίζεται η Παρασκευή 15 Ιουνίου 2020 αντί της 15ης Μαΐου που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Επίσης, με την ίδια απόφαση ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής τροποποίησης η 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Σάββατο αντί της 31ης Μαΐου.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη κατόπιν αξιοποίησης του εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ/2020/501 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

04-05-2020 10:50Καραγιάννης Γρηγόριος

Η επισήμανση του Ιωάννη είναι πολύ σωστή , θα πρέπει να δοθεί άμεσα παράταση στις μεταβιβάσεις αλλά και οριζόντια σε όλες πράξεις που έχουν καταλυτική μέσα στο Μαιο, θα πρέπει όλες οι πράξεις που σχετίζονται με τις Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 να πάρουν παράταση μέχρι τις 15/6. Οφείλεται να το μεταφέρετε στη διοίκηση του ΥΠΑΑΤ άμεσα

Απάντηση

01-05-2020 18:34Κουνατιδης Ιωαννης

Γεια σας, δυστυχώς δεν εχει δοθεί παράταση στις αντίστοιχες μεταβιβάσεις που λήγει 15 Μαΐου. Για παραδειγμα ο δικαιουχος εχει αποβιώσει λιγο πριν την επιβολη των μετρων και οι κληρονομοι δεν μπορεσαν να προβουν στην μεταβιβαση των δικαιωμάτων λογω των μετρων (μεγαλυτερο εμποδιο ειναι ο περιορισμος της μετακινησεις εκτος νομου - για παραδειγμα απο Αθηνα προς Κατερινη). Αρση αυτου του μετρου ειναι 19 Μαιου. Ευχαριστω

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία