BACK TO
TOP
Δρώμενα

Taste the music στον Άγιο Παύλο

Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα 'Taste the Music', μια σειρά συναυλιών στις οποίες αγαπημένοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου συνοδεία κρασιών του Κτήματος Σκούρα.

agiospaylossavvinagiannatou

7
0

Οι συναυλίες

7 Μαρτίου στις 21:00μμ > ELEKTRONIK MEDITATION

Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project αυτοσχεδιασμού 'ELEKTRONIK MEDITATION' συμπράττοντας επί σκηνής με δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς και αυτοσχεδιαστές στην Ελλάδα, την ερμηνεύτρια Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (νέι, πλήκτρα). Στο project συμμετέχει η εικαστικός/γλύπτρια, Ναταλία Μαντά (live-visuals / live-painting).



28 Μαρτίου στις 21:00μμ > SWORR.

Oι SWORR. διερευνούν τα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής με ιδιαίτερα vocals.

Μπορείτε να ακούσετε  εδώ 

4 Απριλίου στις 21:00μμ > Σοφία Σαρρή και Πέτρος Λαμπρίδης (Duet Rituals)

Η Σοφία Σαρρή και ο Πέτρος Λαμπρίδης προσεγγίζουν κομμάτια από την περίοδο του baroque, την παραδοσιακή και θρησκευτική μουσική έως την σύγχρονη pop, διασκευασμένα με μια avant garde ηλεκτροακουστική χροιά, παίζοντας στα όρια του φυσικού και ηλεκτρονικού ήχου καθώς και συνθέσεις της Σοφίας Σαρρή. Αποδομούν αρμονικά και πειραματίζονται βασισμένοι στη δύναμη της φωνής και των συχνοτήτων του μπάσου.

2 Μαΐου στις 21:00μμ > τεφλόν

Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ 

16 Μαΐου στις 21:00μμ > Moa Bones

Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones με δύο άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, το Spun (2015) και το Aquarelles (2011) και ένα που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, ο Moa Bones θα παρουσιάσει στο live νέα τραγούδια αλλά και διασκευές.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ

23 Μαΐου στις 21:00μμ > VASSILINA

Η VASSILINA συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές από Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. Έντονο reverb, delay και field-recodings δημιουργούν ένα ρομαντικά μελαγχολικό ηχοτοπίο. Τον Mάρτιο του 2018, κυκλοφόρησε με την Undo Records το πρώτο της EP, 'In-Sōma'. Σχεδόν ένα χρόνο, ακολούθησε το single 'PAIN'.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ

31 Μαΐου στις 21:00μμ > Afformance

Το 2017 βρήκε τους Afformance στον απόηχο της ταυτόχρονης κυκλοφορίας δύο albums, με δύο διαφορετικούς προσανατολισμούς σε μουσικό και θεματολογικό επίπεδο, από τη δισκογραφική United We Fly. Στο Taste the Music θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά ολόκληρο το 'Music for Imaginary Film #1', με guest μουσικούς.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ



Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη την αναφορά του στη λίστα με τα top 50 πιο δημοφιλή κρασιά στα καλύτερα εστιατόρια της Αμερικής, το Κτήμα Σκούρα με βάση το εντυπωσιακό οινοποιείο στο Μαλανδρένι, ένα χωριό πολύ κοντά στο Άργος, μέσα στην αμπελουργική ζώνη της Νεμέας, η ιστορία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κρασί 'Μέγας Οίνος', το πρωτοποριακό blend Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon.

Εισιτήρια ηλεκτρονικά: unitedwefly.com, viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Κτήμα: www.skouras.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία