BACK TO
TOP
Κοινωνία

Με drones η θηροφύλαξη στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

Ἡ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) ανακοινώνει την έναρξη µιας νέας εποχής στην προστασία και παρακολούθηση των θηραμάτων, ενισχύοντας την επιστημονική της προσέγγιση µε τη χρήση τεχνολογίας drones.

drones-kunhgetikh-omospondia-makedonias-thrakis

14
0

Η χρήση drones αναδεικνύεται ως κρίσιµη για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και προστασία των ειδών, αποτελώντας αναπόσπαστο τµήµα της στρατηγικής της KOMAΘ. Η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση των ειδών, ενώ παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες καταπολέμησης της λαθροθηρίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ, ανταποκρινόµενο στην ανάγκη για στρατηγική εξέλιξη, αποφάσισε την επένδυση στην εκπαίδευση επιστημονικών συνεργατών και θηροφυλάκων στη χρήση drones.

Με αυτή την απόφαση, η ΚΟΜΑΘ εμπλουτίζει την εργαλειοθήκη της, προσφέροντας στους επιστήμονες και τους θηροφύλακες ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Αυτή η εξέλιξη όχι µόνο ενισχύει την επιστημονική ομάδα της ΚΟΜΑΘ, αλλά επίσης διασφαλίζει την αποτελεσματική προστασία των θηραματικών ειδών.

Οι προετοιµασίες για την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ η ΚΟΜΑΘ δεσμεύεται να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσµατικότητα των δράσεων της στον επιστημονικό τοµέα και πέραν αυτού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία