BACK TO
TOP
Προγράμματα

Τα ονόματα δικαιούχων για το 14χίλιαρο ανά Περιφέρεια

Σχεδόν σε όλες τις Περιφέρειες εκδόθηκαν τα αποτελέσματα με τα ονόματα δικαιούχων του Μέτρου 6.3, οι οποίοι πρέπει να αναμένουν την πρώτη δόση της πληρωμής, δηλαδή 9.800 ευρώ, εντός του έτους.

21-viwseimes-agritikes-ekmetalleuseis

Γιώργος Κοντονής

635
9

Όσοι δεν βλέπουν το όνομά τους στις λίστες, έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 15 ημερών.
Αναλυτικά τα ονόματα ανά Περιφέρεια:

Ήπειρος

Πελοπόννησος
Θεσσαλία
Στερεά Ελλάδα
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη
Δυτικής Ελλάδας
Δυτικής Μακεδονίας
Νότιο Αιγαίο
Βόρειο Αιγαίο
Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδικασία ενστάσεων

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους ανωτέρω πίνακες έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999 κατά της παρούσας. Οι ενδικοφανείς προσφυγές ασκούνται άπαξ, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της παρούσας. Ειδικότερα, η ενδικοφανής προσφυγή υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, σύμφωνα με σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα, μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο (σε μορφή εγγράφου pdf). Μετά την ηλεκτρονική της υποβολή, το έγγραφο της ενδικοφανούς προσφυγής, όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ, υποβάλλεται υπογεγραμμένο από το δικαιούχο ή το νόμιμο εκπρόσωπο συνοδευόμενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία στην οικεία ΔΑΟΚ το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος μέσω ΠΣΚΕ, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής. Κατά την ενδικοφανή προσφυγή ο υποψήφιος πρέπει να προσβάλει το σύνολο των στοιχείων της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (επιλεξιμότητα, βαθμολογία, άλλο). Η εμφάνιση της βαθμολογίας στον πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη δεν δημιουργεί υποχρέωση καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης και εμφανίζεται μόνο για το ενδεχόμενο υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής κατά του υπολογισμού της. Η διαδικασία υποβολής ενδικοφανών προσφυγών περιγράφεται λεπτομερώς στο άρθρο 18 της αρ. 592/23-1-2019 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Σχόλια (9)
Προσθήκη σχολίου

06-06-2023 00:10Άννα Γουβιανακη

Πότε θα μπουν τα υπόλοιπα του δεκατετραχιλιαρου μας κοροϊδεύετε λες και είμαστε μαιμουνια ένας χρόνος κοντεύει από τα σεμινάρια και ακόμη τίποτα εκεί που θα μας τα δίνατε σε δεκαπέντε μέρες !!!

Απάντηση

29-11-2019 15:13Γιωργος

Πότε θα γίνει η πληρωμή ?

Απάντηση

20-11-2019 00:18Παπαδαλης

Η Κρήτη που είναι?

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

19-11-2019 12:07Giannis

Για νόμο Πέλλας

Απάντηση

18-11-2019 13:16Βαγγέλης από Λέσβο

Πού θα βρω τα ονόματα για Λέσβο?

Απάντηση

18-11-2019 13:02stratos apo komotini

δειτε την ροδοπη ολες οι ΚΑΤΣΙΒΕΛΕΣ μεσα ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις