Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Ετοιμάζεται προκήρυξη για πρόγραμμα απονιτροποίησης

Το Μέτρο 10.1.4 της Απονιτροποίησης εντάσσεται στο κάδρο των προκηρύξεων της µεταβατικής περιόδου 2021-2022, σύµφωνα µε τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Οικονόµου.

26_4

Γιώργος Κοντονής

3930
8

Πρόκειται για το γνωστό πρόγραµµα που αφορά περιοχές «Ευπρόσβλητες από Νιτρορύπανση γεωργικής προέλευσης» και επιδοτεί µεταξύ άλλων δράσεις αγρανάπαυσης, αµειψισποράς για βαµβάκι, καλαµπόκι, τεύτλα και κηπευτικά. Η ενίσχυση µπορεί να φτάσει τα 60 ευρώ το στρέµµα και οι δράσεις που καλύπτει το Μέτρο και η ενίσχυση διαµορφώνεται ως εξής µε βάση το περασµένο πρόγραµµα:

Ειδική ∆έσµευση Α: Αγρανάπαυση η οποία να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 30% της συνολικά ενταγµένης έκτασης. Επιλέξιµες καλλιέργειες: Καλαµπόκι έως 50,2 ευρώ το στρέµµα, Ζαχαρότευτλα, Υπαίθρια λαχανικά και κηπευτικά, Βαµβάκι έως 60 ευρώ το στρέµµα.

Ειδική ∆έσµευση B: Αµειψισπορά που αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 30% της συνολικά ενταγµένης έκτασης. Επιλέξιµες καλλιέργειες: Καλαµπόκι έως 38,9 ευρώ το στρέµµα, Ζαχαρότευτλα έως 46,4 ευρώ το στρέµµα, Βαµβάκι, Υπαίθρια φρέσκα λαχανικά και κηπευτικά έως 60 ευρώ το στρέµµα.

Ειδική ∆έσµευση Γ: Χλωρά λίπανση σε δενδρώδεις καλλιέργειες. Επιλέξιµες καλλιέργειες: Εσπεριδοειδή έως 28,6 ευρώ το στρέµµα, Ελιά έως 46,6 ευρώ το στρέµµα, Ροδακινιά - Βερικοκιά έως 33,1 ευρώ το στρέµµα, Μηλιά – Αχλαδιά έως 20,2 ευρώ το στρέµµα

Ειδική ∆έσµευση ∆: Ζώνη ανάσχεσης τουλάχιστον 5 µέτρων σε αγροτεµάχια που εφάπτονται σε επιφανειακά ύδατα. Επιλέξιµες καλλιέργειες για ενίσχυση είναι σιτηρά, καλαµπόκι, κτηνοτροφικά φυτά, ψυχανθή, πατάτες, ζαχαρότευτλα, υπαίθρια λαχανικά, κηπευτικά, βαµβάκι, ηλίανθος. Η ενίσχυση προκύπτει από την εξίσωση: (έκταση ζώνης ανάσχεσης πλάτους 4 µέτρων/ενταγµένη έκταση) * Τυπικό Ακαθάριστο Κέρδος Καλλιέργειας (ΤΑΚ).

Σχόλια (8)
Προσθήκη σχολίου

15-04-2021 09:59Claudia Klein

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου. Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

Απάντηση

09-04-2021 14:14Κώστας

Και όχι με τους γελοίους χάρτες που έβγαλαν ολόκληρους νομούς εκτός, επειδή δήθεν δεν είναι τόσο επιβαρυμένοι με νιτρικά. Νομοί με εντατικές καλλιέργειες και ανάγλυφο που βοηθά την νιτρορρύπανση.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία