Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Αλλάζουν τον σχεδιασµό προκηρύξεων του ΠΑΑ φέτος οι ανακατανομές

Αλλάζει ο σχεδιασµός των προκηρύξεων του ΠΑΑ που αναµένονταν για φέτος, καθώς οι διαχειριστικές αρχές ήδη δέσµευσαν επιπλέον 100 εκατ. ευρώ για το Μέτρο Νέων Αγροτών, ενώ αναµένουν και το «πράσινο φως» από την Κοµισιόν για να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ έκτακτες ενισχύσεις µε ευρωπαϊκά κονδύλια.

18-19_pin_8

Γιώργος Κοντονής

3113
1

Αλλάζουν τα δεδομένα για τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης με ανακατανομές που φρενάρουν Δράσεις

Ως εκ τούτου, πλέον, πέρα από τα Σχέδια Βελτίωσης και τις Μικροπιστώσεις των αγροτών που έχουν πάρει κάποιο δρόµο ως προς την υλοποίηση τα υπόλοιπα Μέτρα που είχαν δροµολογηθεί είτε θα ακυρωθούν τελείως είτε, θα µειωθεί σε µεγάλο βαθµό η προβλεπόµενη δαπάνη.

Αναλυτικότερα, µένουν διαθέσιµα πλέον 240 εκατ. ευρώ. Εκτιµάται πως θα µειωθούν τα ποσά που είναι διαθέσιµα για τις ∆ασώσεις (αρχικά 90 εκατ. ευρώ), την Ευζωία (αρχικά 45 εκατ. ευρώ) και την ενίσχυση για πιστοποίηση ολοκληρωµένης διαχείρισης Agro2 (41 εκατ. ευρώ). Παράλληλα, θολό είναι και το µέλλον προγραµµάτων που δεν είχαν προκηρυχθεί στο παρελθόν και η υλοποίησή τους θα ήταν πιλοτική όπως για παράδειγµα το Ταµείο Σταθεροποίησης Εισοδήµατος µε 9,5 εκατ. ευρώ. Το Ταµείο αυτό θα αφορά τα συλλογικά σχήµατα στα πυρηνόκαρπα.

Μόνο παλιές υποχρεώσεις στη ∆άσωση της νέας ΚΑΠ

Ειδικότερα όσον αφορά το πρόγραµµα της ∆άσωσης, ενδιαφέρον έχει πως στο στρατηγικό σχέδιο της νέας ΚΑΠ που έχει κατατεθεί, δεν προβλέπεται νέα προκήρυξη. Αντίθετα προβλέπεται µόνον η κάλυψη των ανειληµένων υποχρεώσεων, δηλαδή η πληρωµή των δικαιούχων που θα προκύψει από την αναµενόµενη προκήρυξη του Μέτρου 8.1 φέτος. Συγκεκριµένα, στο στρατηγικό σχέδιο αναφέρονται τα εξής:

«∆ικαιούχοι της Παρέµβασης είναι οι δικαιούχοι του Μ8.1 «∆άσωση γεωργικών γαιών» ΠΑΑ 2014-2022 [...]. Η Παρέµβαση ∆άσωση και ∆ηµιουργία ∆ασικών Εκτάσεων θα καλύψει ανειληµµένες υποχρεώσεις για τέσσερα έτη και εκτιµάται ότι:

  • Αριθµός εκταρίων που θα ενισχυθούν: 634.260 στρµ. / έτος.
  • Μέση ενίσχυση ανά στρέµµα: 27,9 ευρώ ανά στρέµµα και έτος
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-05-2022 07:57DAVINA CLAIRE

Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance. Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με τη Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες. Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία