Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου συμβάσεις με φορέα πιστοποίησης βιολογικών

Σύμβαση με σύμβουλο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου καλούνται να συνάψουν οι 57.000 εγκεκριμένοι δικαιούχοι του Μέτρου 11 «Βιολογική Γεωργία», με βάση τις εντάξεις του φετινού Ιουνίου και Ιουλίου, προκειμένου να μη χάσουν την ενίσχυση.

organic-Food-EP

1452
2

Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι θα πρέπει να καλύπτονται από νόμιμη σύμβαση με σύμβουλο, ο οποίος υπάγεται στον κλάδο ΠΕ Γεωπόνων ή ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας. Αυτό σημαίνει ότι η σύμβαση αυτή θα συνοδεύεται από το πτυχίο και τη βεβαίωση μέλους του ΓΕΩΤΕΕ σε περίπτωση που ο σύμβουλος είναι απόφοιτος ΑΕΙ ή από το πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου σε περίπτωση που ο σύμβουλος είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ και οι δικαιούχοι οφείλουν να την καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, συνοδευόμενη από την Έναρξη Επιτηδεύματος/Εργασιών του συμβούλου, εντός 3 μηνών από την ημερομηνία Απόφασης Ένταξης, δηλαδή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Στην περίπτωση που οι ίδιοι οι δικαιούχοι είναι κάτοχοι πτυχίου των άνω κλάδων  υποχρεούνται, να καταθέσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους και τη βεβαίωση μέλους του ΓΕΩΤΕΕ σε περίπτωση που ο δικαιούχος είναι απόφοιτος ΑΕΙ ή από το πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου σε περίπτωση που ο δικαιούχος είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ, στις αρμόδιες περιφερειακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, εντός 3 μηνών από την ημερομηνία Απόφασης Ένταξης όπως αυτό ορίζεται  στο άρθρο 8 της αρ. 2916/374421 απόφασης, δηλαδή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

01-08-2022 20:59Γιωργος

Που ειναι η επιστροφη φορου πετρελαιου;;;;;;;;;επρεπε να ειχε δοθει απο τα μεσα Ιουλιου,οπως μας ειχατε ανακοινωσει.τωρα ξεχαστηκε αυτο;;;;;;;;;;;;;

Απάντηση

01-08-2022 12:32Ότι να ναι

Ειστε ομως χαλια εντελως... οποιος δεν εχει κανει συμβαση μεχρι 21/7 καληνυχτα.

Απάντηση

01-08-2022 11:04Κουτζάς Αλέξανδρος

Όταν δίνεται μία πληροφορία στους αναγνώστες σας φροντίστε η επικεφαλίδα να είναι σωστή. Η Σύμβαση με τον Φορέα Πιστοποίησης έπρεπε να έχει ήδη γίνει μέχρι 21/7. Η Σύμβαση με Σύμβουλο πρέπει να γίνει μέχρι 30/9

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία