BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ξεκίνησαν 19 Mαρτίου οι αιτήσεις για το Εξοικονομώ

Η επιδότηση του προγράμαμτος δεν θα υπερβαίνει τα 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ξεκίνησαν 19 Mαρτίου οι αιτήσεις για το Εξοικονομώ

2
0

Ξεκινά σταδιακά από την Δευτέρα 19 Μαρτίου -ανά Περιφέρεια- η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον».

Οι πρώτες Περιφέρειες για τις οποίες το σύστημα άνοιξε είναι: Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας.

Η απόφαση για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανά περιφέρειες ελήφθη μετά την κατάρρευση της πλατφόρμας λόγω υπερφόρτωσης. Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον. Ήδη από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις (IP’s) επιχειρούσαν ταυτόχρονη είσοδο με πλήθος διαφορετικών κωδικών.

Θα  πρέπει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου ποσού στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ» ενώ σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, το ποσό επαρκεί για 40.000 δικαιούχους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία