Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επενδύσεις

Με λύσεις Αναπτυξιακού επενδύσεις μονάδων επεξεργασίας προϊόντων

Η ίδρυση, κατασκευή και επέκταση των μονάδων μεταποίησης του αγροτικού τομέα, επιδοτούνται επιπλέον στα πλαίσια των δύο νέων προκηρύξεων του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 οι οποίες παραμένουν ανοικτές για υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 31 Ιουλίου.

_SER2053-sm_2

3006
3

Συγκεκριμένα, όλοι οι κλάδοι είναι επιλέξιμοι, όπως για παράδειγμα στο Μέτρο 4.2.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης:

α. Κρέας - πουλερικά - κουνέλια (σφαγεία, τεμαχιστήρια, μονάδες παραγωγής κρεατο-σκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας, αλλαντικών, μονάδες διαχείρισης ζωικών υποπροϊόντων).

β. Γάλα (μονάδες αξιοποίησης γάλακτος και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων).

γ. Αυγά (τυποποίηση συσκευασία αυγών, παραγωγή νέων προϊόντων).

δ. Ζωοτροφές, δημητριακά (παραγωγή αλεύρων, ξήρανση δημητριακών, επεξεργασία για παραγωγή βύνης, αμύλου, γλουτένης κ.λ.π.).

ε. Ελαιούχα Προϊόντα (ελαιοτριβεία, ραφιναρίες ελαιολάδου, σπορελαιουργεία, μονάδες επεξεργασίας βρώσιμων ελαιών κ.λπ.).

στ. Οινοποίηση και παρεμφερείς εγκαταστάσεις.

στ. Οπωροκηπευτικά, ακρόδρυα - καρποί με κέλυφος, κτηνοτροφικά φυτά, όσπρια.

ζ. Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά για την επεξεργασία ξηράς δρόγης.

η. Επεξεργασία νέων-εναλλακτικών-καινοτόμων καλλιεργειών (ιπποφαές, αρώνια, γκότζι μπέρι, κρανιά, αλόη κ.λπ.).

θ. Επεξεργασία λιναριού και βιομηχανικής κάνναβης.

Οι παραπάνω μονάδες καθώς δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής, μπορούν να επιλέξουν το καθεστώς της επιδότησης σε ποσοστό 100%.

Ανοιχτό και το καθεστώς «Μηχανολογικού Εξοπλισμού» του Αναπτυξιακού

Το Καθεστώς Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/16 είναι επίσης ανοιχτό και εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμο καθ΄ όλη την διάρκεια του 2020.

Η καινοτομία στις ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού είναι ότι έχουν την λογική first come - first served. Όποια επιχείρηση δηλαδή πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του Αναπτυξιακού Νόμου και καταθέσει πλήρη φάκελο, ελέγχεται και εγκρίνεται αυτόματα, χωρίς να μπαίνει σε διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης σε πίνακα συγκριτικής βαθμολογίας με άλλες επιχειρήσεις. Άρα, επιχείρηση η οποία καλύπτει τις προϋποθέσεις συμμετοχής και καταρτίζει – σε συνεργασία με ένα εξειδικευμένο γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων έναν πλήρη φάκελο, εξασφαλίζει την έγκριση της στις ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού.

Σε σχέση με τα άλλα καθεστώτα, οι Ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού επιδοτούν μόνο την αγορά σύγχρονου παραγωγικού εξοπλισμού, ειδικών εγκαταστάσεων και μεταφορικών μέσων και δεν επιδοτούν κτηριακές εργασίες.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

02-06-2020 22:40Panayorta

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ Κροατίας ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ SMART LOAN. Είμαι πολύ ευτυχής σήμερα και ΘΕΟΣ ΜΠΛΕ DAVID SMART ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. , Το όνομά μου είναι Panayorta Είμαι από την Κύπρο Είμαι παντρεμένος, έψαχνα μια γνήσια εταιρεία δανείου για το τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι το μόνο που πήρα ήταν πολλές απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα χρήματά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα η ελπίδα μου χάθηκε, μπερδεύτηκα και απογοητεύτηκα, δεν το ήθελα ποτέ να έχουν καμία σχέση με εταιρείες δανείου στο Διαδίκτυο, οπότε πήγα δανειστείτε κάποια χρήματα από ένα φίλη, της είπα όλα όσα συνέβησαν και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό δανείου χρειαζόταν από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, που μόλις πήρε δάνειο από αυτούς, μου έδωσε οδηγίες για το πώς να υποβάλω αίτηση για το δάνειο, το έκανα όπως μου είπε, έκανα αίτηση Email: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και στο δικό μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω, Είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος ξανά και ευχαριστώ τον Θεό για τέτοιο δάνειο εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη, παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκείνους που χρειάζονται δάνειο για να πάνε (davidsmartloancompany1@gmail.com) δεν θα σας αποτύχουν ποτέ, και η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου. Επικοινωνήστε γρήγορα με τον David smart LOANS ΕΤΑΙΡΕΙΑ σήμερα και πάρτε το δάνειο σας από αυτές, ο Θεός να ευλογεί τον David έξυπνο δάνειο εταιρεία για την πραγματική προσφορά δανείου τους.  Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνήσατε με το David Smart Loan για το δάνειο σας, επειδή πήρα το δικό μου Δάνειο με επιτυχία από αυτήν την εταιρεία χωρίς άγχος...!!

Απάντηση

02-06-2020 22:37Panayorta

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ Κροατίας ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ SMART LOAN. Είμαι πολύ ευτυχής σήμερα και ΘΕΟΣ ΜΠΛΕ DAVID SMART ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. , Το όνομά μου είναι Panayorta Είμαι από την Κύπρο Είμαι παντρεμένος, έψαχνα μια γνήσια εταιρεία δανείου για το τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι το μόνο που πήρα ήταν πολλές απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα χρήματά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα η ελπίδα μου χάθηκε, μπερδεύτηκα και απογοητεύτηκα, δεν το ήθελα ποτέ να έχουν καμία σχέση με εταιρείες δανείου στο Διαδίκτυο, οπότε πήγα δανειστείτε κάποια χρήματα από ένα φίλη, της είπα όλα όσα συνέβησαν και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό δανείου χρειαζόταν από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, που μόλις πήρε δάνειο από αυτούς, μου έδωσε οδηγίες για το πώς να υποβάλω αίτηση για το δάνειο, το έκανα όπως μου είπε, έκανα αίτηση Email: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και στο δικό μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω, Είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος ξανά και ευχαριστώ τον Θεό για τέτοιο δάνειο εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη, παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκείνους που χρειάζονται δάνειο για να πάνε (davidsmartloancompany1@gmail.com) δεν θα σας αποτύχουν ποτέ, και η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου. Επικοινωνήστε γρήγορα με τον David smart LOANS ΕΤΑΙΡΕΙΑ σήμερα και πάρτε το δάνειο σας από αυτές, ο Θεός να ευλογεί τον David έξυπνο δάνειο εταιρεία για την πραγματική προσφορά δανείου τους.  Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνήσατε με το David Smart Loan για το δάνειο σας, επειδή πήρα το δικό μου Δάνειο με επιτυχία από αυτήν την εταιρεία χωρίς άγχος.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία