BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Eπέτειος 50 χρόνων κατασκευής τρακτέρ Case Steiger

Τα Steiger, δηλαδή τα ερπυστριοφόρα τρακτέρ της Case γεννήθηκαν από τον πατέρα John Steiger και τους δύο γιους του, που έδωσε το επώνυμό του στα δημοφιλή στην αμερικάνικη κυρίως αγορά τρακτέρ.

case_steiger_2

Βασίλης Σοφός

780
0

Πριν περίπου 50 χρόνια γεννήθηκαν τα πρώτα ερπυστριοφόρα τρακτέρ Steiger. Ο John Steiger, μαζί με τους δύο γιους του, επιχείρησαν να δημιουργήσουν το πρώτο 4WD τρακτέρ και τώρα πια ανήκουν στην αφρόκρεμα της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικού Εξοπλισμού (AEM).

Τα συγκεκριμένα τρακτέρ φτιάχνονταν και συνεχίζονται να φτιάχνονται στο εργοστάσιο Fargo (Case) της βόρειας Ντακότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μολονότι αρχικά η επιχείρηση Steiger λειτουργούσε ανεξάρτητα, εντάχθηκε τελικά στην Case to 1986. Το 1996 η μετεξέλιξη των Steiger έρχεται από τα μοντέλα Quadtrac της Case.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση Steiger, με ιδρυτές τον πατέρα και τους δύο γιους, τιμάται όχι μόνο με την ένταξή της στην Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικού Εξοπλισμού αλλά και με την τοποθέτησή της στο «πάνθεον» των τιμώμενων ανθρώπων και επιχειρήσεων το ΑΕΜ Hall of Fame.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία