BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με ανανεωμένο σταντ η Fendt στη Sima στο Παρίσι

Η Διεθνής Εμπορική Έκθεση Sima που θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη στα γεωργικά μηχανήματα σήκωσε αυλαία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Η γαλλική αγορά είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος εξαγωγικός προορισμός για τη Fendt εδώ και δεκαετίες. Καθώς η ολοκληρωμένη (full-line) γκάμα της Fendt έχει εμπλουτιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η θέση της Fendt στη γαλλική αγορά έχει οικοδομηθεί με επιτυχία, το σταντ της εταιρείας στο Περίπτερο 7 της Sima σε μια έκταση 1.700 τετραγωνικών μέτρων, είναι κατά 20% μεγαλύτερο ώστε να αντανακλά αυτά τα δεδομένα.

afendt_sima_2019

41
0

Η Fendt θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης το εκτεταμένο της χαρτοφυλάκιο με (απλά) τρακτέρ 70 έως 500 ίππων, τρακτέρ με ερπύστριες (tracked tractors) 380 έως 600 ίππων, τη θεριζοαλωνιστική για εντατική χρήση IDEAL των 650 ίππων που ζυγίζει εννιά τόνους, την αλωνιστική μηχανή χορτονομής Katana (forage harvester), χορτοσυλλεκτοδετικές (balers), λύσεις φυτοπροστασίας και ο,τιδήποτε σχετικό με τεχνολογία Variotronic και Έξυπνης Γεωργίας.

Για πρώτη φορά, στο σταντ της Sima οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από καρότσες φόρτωσης (loading wagons), ψεκαστικές Rogator και πακέτα τεχνικής εξυπηρέτησης σε προσφορά. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων που φιλοξενούνται περιλαμβάνεται το σύστημα καταγραφής VarioDoc Pro, διάφορα στάδια ανάπτυξης του συστήματος πλοήγησης VarioGuide, το περιβάλλον ISOBUS για την ενσωμάτωση των οργάνων (attachments), ψηφιακά θέματα όπως η λογιστική εφαρμογή (Logistics App) και εκείνη για Έξυπνη Σύνδεση (Smart Connect), και διάφορες ιδέες για να βελτιστοποιηθεί η χρήση των μηχανημάτων.

Ο Peter-Josef Paffen, αντιπρόεδρος και Προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου της AGCO/Fendt δήλωσε σχετικά: «Με την ανάπτυξη της πλήρους σειράς της Fendt και μέσα από το πολύ μεγαλύτερο σταντ με το οποίο συμμετέχουμε στη Sima, θέλουμε να χαράξουμε τον δρόμο για περαιτέρω άνθηση για τη Fendt στη Γαλλία. Η ενδυνάμωση των πωλήσεων σε όλη τη χώρα, ο αυξανόμενος αριθμός κομματιών που διοχετεύουμε στην αγορά (increasing unit figures) και το μερίδιο που καταλαμβάνουμε σε αυτή χαρίζουν μια φανταστική ώθηση στη Στρατηγική της Fendt για το 2020, με διακηρυγμένο στόχο για την εταιρεία το 2020 να αποτελούν τα 20.000 τρακτέρ.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία