BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο Range Rover Evoque και η Jaguar I-Pace από την ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Συγγρού προσκαλώντας πελάτες, συνεργάτες και ΜΜΕ, παρουσίασε δύο εντυπωσιακά premium SUV, το νέο Range Rover Evoque και τη Jaguar I-Pace.

KAR_3647

43
0

Στην πολυτελή έκθεση της εταιρίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα αυτοκίνητα, ενώ στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων, σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα off road από τους ειδικούς της ATTART Off Road Park, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία μιας μοναδικής εμπειρίας test drive, δοκιμάζοντας όχι μόνο τα αυτοκίνητα, αλλά και τις ικανότητές τους σε «κακοτράχαλες» καταστάσεις (κίνηση με τροχό στον αέρα, γέφυρα «τραμπάλα», οδήγηση υπό κλίση). 

Το νέο Range Rover Evoque βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία αυξάνει την ακαμψία και τους εσωτερικούς χώρους, χωρίς αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων (4,37 μ), ενώ το εσωτερικό του έχει αναβαθμιστεί εντυπωσιακά σε ποιότητα και τεχνολογία. Διατίθεται με 2λιτρους κινητήρες βενζίνης ή ντήζελ, από 180 έως 300 ίππους. Η I-Pace είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jaguar και έχει κατακτήσει τους τίτλους του Παγκόσμιου και του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς. Με 400 ίππους επιταχύνει από 0 στα 100 σε 4.8” και έχει αυτονομία έως 470 χλμ. Με χρήση ταχυφορτιστή, φορτίζει στο 80% σε μόλις 40 λεπτά.

 

 
Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία