Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πλήρης γκάμα λιπαντικών ειδικά για τα John Deere

Η Agrotech SA προσφέρει επιλογές για όλα τα μηχανικά τμήματα που απαιτούν φροντίδα.

Screenshot_2020-09-24_at_11_29_34

57
0

Τα µηχανήµατα και τα λιπαντικά είναι αλληλένδετα, αναφέρει η John Deere, που προσφέρει λιπαντικά που ικανοποιούν γεωργικές εφαρµογές υψηλών απαιτήσεων. Για παράδειγµα, το λάδι Plus-50 II έχει σχεδιαστεί τόσο για κινητήρες Φάσης III B χαµηλών εκποµπών, όσο και για κινητήρες επόµενης γενιάς Τελικής βαθµίδας 4/Φάσης IV.

Επίσης, είναι το µόνο λάδι µε το οποίο τα µηχανήµατα της John Deere λειτουργούν οµαλά για έως και 500 ώρες. Σηµειώνεται εδώ πως το λάδι Plus-50 II έχει σχεδιαστεί να µειώνει τα ιζήµατα στα πιστόνια σε πιο θερµές συνθήκες σε ανώµαλο έδαφος έτσι ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα.

Από την άλλη για όποιον ψάχνει ένα αποδοτικό λάδι κινητήρα, κανονικών διαστηµάτων αλλαγής, τότε το Torq-Gard είναι µια εξαιρετική επιλογή. Το λάδι αυτό προστατεύει τους τετράχρονους πετρελαιοκινητήρες 24 ώρες την ηµέρα, όλο το χρόνο (δεν ενδείκνυται για κινητήρες Φάσης III B ή ανώτερης). Επιπλέον, είναι ιδανικό για ευρύ φάσµα εφαρµογών σε ζεστές ή κρύες καιρικές συνθήκες µε µέγιστα διαστήµατα αλλαγής 250 ωρών. Επίσης το Torq-Gard µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε κιβώτια ταχυτήτων για τα οποία συνιστάται λάδι κινητήρα.

Για το πρώτο διάστηµα συντήρησης σε πετρελαιοκινητήρες η John Deere προσφέρει το Break-In Plus που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πρώτες 100 ώρες λειτουργίας ενός πετρελαιοκινητήρα. ∆ιασφαλίζει µέγιστη προστασία και καθαρότητα για την περίοδο αυτή – και τα δύο είναι πολύ σηµαντικά για τη ζωή και την απόδοση του κινητήρα σας.

Για το υδραυλικό σύστηµα και το κιβώτιο ταχυτήτων, η John Deere δίνει την επιλογή του Hy-Gard. Αυτό το τεχνολογικά εξελιγµένο λάδι παρέχει συγκεκριµένα οµαλή απόδοση σε µεγάλο εύρος συνθηκών λειτουργίας για: Κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά µε εµβαπτισµένα «υγρά» φρένα, κιβώτια ταχυτήτων µε υδραυλικά φρένα, κιβώτια ταχυτήτων µε δευτερεύοντα υδραυλικά συστήµατα και υδραυλικά συστήµατα µετάδοσης. Επίσης αξίζει να σηµειωθεί εδώ ότι διατίθενται παράλληλα τα λάδια Bio Hy- Gard II και HyGard χαµηλού ιξώδους αλλά και το Extreme-Gard, ένα λάδι πολύ υψηλής πίεσης για κιβώτια ταχυτήτων τρακτέρ.

Γνήσια ανταλλακτικά John Deere από την Agrotech SA

Κατά την κρίσιµη παραγωγική σεζόν, µπορεί να προκληθούν διάφορες βλάβες στο µηχάνηµα που µπορεί να σταµατήσουν την λειτουργία του στο χωράφι. Έτσι η διαθεσιµότητα των ανταλλακτικών είναι σηµαντική. Η Agrotech S.A. και η Agroparts S.A., πιστές στο όραµά τους για την παροχή αξιόπιστων λύσεων, συνεχίζουν για περισσότερο από 30 χρόνια να είναι κάθε µέρα δίπλα στο πλευρό του Έλληνα αγρότη. Τουλάχιστον το 92% των ανταλλακτικών που µπορεί να χρειαστεί βρίσκεται σε απόθεµα στις αποθήκες της εταιρείας.

Όλα τα ανταλλακτικά στεγάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της που καταλαµβάνουν 6.ΟΟΟ τ.µ µε περισσότερους από 50 εργαζόµενους. Σε αυτές βρίσκονται πάνω από 200.000 κωδικοί σε απόθεµα, ενώ εάν δεν υπάρχει απόθεµα για οποιοδήποτε τύπο µηχανήµατος ενδιαφέρεται ο πελάτης ανεξαρτήτως κατασκευάστριας εταιρείας. Εάν µπορούν, θα βρίσκονται στο χώρο του πελάτη µέσα σε µόλις 24 ώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία