BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέα M4R και M4RF στην γκάμα των υβριδικών σπαρτικών της Claydon

Οι νέες σπαρτικές διαθέτουν δοχείο σπόρων χωρητικότητας 1750 λίτρων (M4R) και 2100 ( M4RF), με το τελευταίο μοντέλο να μπορεί να φιλοξενήσει και λίπασμα.

11a__the_new_rigid_4m_claydon_hybrid_002

Βασίλης Σοφός

86
0

Η Claydon προσθέτει δύο νέα υβριδικά μοντέλα σπαρτικών 4 μέτρων στην γκάμα της, τα M4R και M4RF. Το M4RF έχει διπλή χοάνη 2100-λίτρων με διάταξη 50:50 για σπόρους/λίπασμα (το λίπασμα μπορεί να εφαρμοστεί είτε κάτω από το σπόρο στο μπροστινό δόντι ή πάνω από το σπόρο στο δόντι σποράς ή νέο διπλό δόντι LD χαμηλής διαταραχής.



Από την άλλη, η χοάνη στην σπαρτική M4R μπορεί να χωρέσει 1.750 λίτρα. Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από το κορυφαίο δόντι της εταιρείας και το 7 ιντσών A μέρος στον βασικό εξοπλισμό, ενώ διαθέτει σύστημα προστασίας από πέτρες, μια πίσω διπλή γραμμή εργαλείων με μεταλλικά πατώματα και τα ακόλουθα δόντια για ισοπέδωση και ενοποίηση.



Η Claydon έχει εξοπλίσει τα νέα μοντέλα με σύστημα GPS για ρύθμιση της ταχύτητας εργασίας, ενώ αμφότερα εφοδιάζονται με ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης και έναν υπολογιστή σποράς τεσσάρων καναλιών, που επιτρέπει την προσθήκη έως και δύο επιπλέον εφαρμογών για μικρότερους κόκκους.

Η λίστα επιλογών περιλαμβάνει αισθητήρες μπλοκαρίσματος σπόρων/λιπασμάτων, μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων σποράς, δοντιών, δίσκων και άλλων εργαλείων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία