Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εύκολη ανταλλαγή δεδομένων μέσω του Climate FieldView της Bayer για τα Claas

Το Climate FieldView είναι το κορυφαίο προϊόν του κλάδου ψηφιακών τεχνολογιών της Bayer, το οποίο μπορεί τώρα να ενσωματωθεί στο Claas Telematics, ανακτά και καταγράφει συνεχώς δεδομένα εργασίας, τα ίχνη του μηχανήματος και δεδομένα σοδειάς από συνδεδεμένα μηχανήματα.

DJI_0011

Βασίλης Σοφός

88
0

Πρόσβαση σε πλήθος τεκμηριωμένων αγρονομικών συμβουλών μέσω της εφαρμογής Climate FieldView της Bayer αποκτούν όσοι διαθέτουν τρακτέρ, αλωνιστική ή ενσιρωτική της Claas με ενσωματωμένο το ομώνυμο σύστημα τηλεματικής.

Απρόσκοπτη μεταφορά πληροφοριών συγκομιδής

Η πλατφόρμα FieldView και το Claas Telematics μπορούν πλέον να συνδεθούν μέσω του Claas API (διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών). Η σύνδεση φέρνει κατευθείαν πρόσβαση σε νέες δυνατότητες συλλογής δεδομένων διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μεταφορά πληροφοριών συγκομιδής και πληροφοριών από το Claas Telematics στο FieldView.

Η επιλογή πρόσθετης αυτόματης τεκμηρίωσης στο σύστημα τηλεματικής της Claas διευκολύνει την τεκμηρίωση που δεν εξαρτάται από τον οδηγό, ειδικά για το πεδίο και για συγκεκριμένα πεδία. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι καθίσταται δυνατή η απόκτηση μιας πλήρους επισκόπησης κάθε πεδίου που το μηχάνημα εργάστηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις καταγεγραμμένες παραμέτρους.Εκτός από τα δεδομένα του μηχανήματος και τα στοιχεία κατανάλωσης μπορούν να προβληθούν δεδομένα απόδοσης και μετρήσεις από αισθητήρες NIR και ύστερα να τεκμηριωθούν. Όταν ένας αγρότης ή εργολάβος συνδέει τον λογαριασμό που έχει στο Claas Telematics με τον λογαριασμό του στο FieldView μέσω του API Claas, οι τεκμηριωμένες τιμές συγκομιδής από το σύστημα τηλεματικής ανακτώνται και αποστέλλονται στα εισερχόμενα του χρήστη του FieldView ως προτάσεις. Από εκεί, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τα αρχεία που θα ήθελε να συγχρονίσει με τον λογαριασμό του στο FieldView και να επεξεργαστεί περαιτέρω την πλήρη τεκμηρίωση που σχετίζεται με το πεδίο στο FieldView.

Συνταγές φύτευσης για συγκεκριμένα πεδία ή χάρτες λιπασμάτων

Με αυτήν τη συνδεσιμότητα, οι τιμές απόδοσης και οι χάρτες απόδοσης από μια θεριζοαλωνιστική μηχανή Claas μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο FieldView για τη δημιουργία συνταγών φύτευσης για συγκεκριμένα πεδία ή χάρτες λιπασμάτων με στόχο την αξιοποίηση σε μια επόμενη σεζόν. Αυτό βοηθάει τους αγρότες να βελτιώσουν την κερδοφορία τους, να διαχειριστούν ενεργά τα ενδεχόμενα ρίσκα και να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο συλλέγοντας δεδομένα και διεξάγοντας αναλύσεις, σε ένα μέρος.

Κάθε μεμονωμένος πελάτης συνδέει τους δύο λογαριασμούς του. Ωστόσο, οι αγρονομικές πληροφορίες ανταλλάσσονται μόνο μεταξύ των λογαριασμών των πελατών FieldView και Claas Telematics που επέλεξαν να ενεργοποιήσουν το πακέτο αυτό. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να ανακαλέσουν ανεξάρτητα τη σύνδεση στην πύλη τηλεματικής ή το FieldView ανά πάσα στιγμή και να απενεργοποιήσουν την ανταλλαγή δεδομένων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία