BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κορυφαίες επιδόσεις, υψηλή ισχύς και χαμηλό βάρος για την οικογένεια των νέων 6R

Η οικογένεια των νέων 6R είναι απλά ηγέτης.

22a_3

258
0

 

Εξαιρετικά ευρύχωρη και πολύ ήσυχη καµπίνα, 3,33 m³ και 71 dB(A) αντίστοιχα, που διαθέτει τη νέα οθόνη γωνιακής κολόνας και κατασκευάζεται µε βάση τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιοµηχανίας.

Νέα πακέτα φωτισµού LED. Καταναλώνουν λιγότερη ισχύ, παρέχουν δυνατότερο φως σαν τον ήλιο και καλύπτουν µεγάλη απόσταση.

Νέα εργονοµική θέση ταµπλό, που βοηθάει να µένει το βλέµµα πάντα στο χωράφι!

COMMANDPRO™

Τέλεια εργονοµία και στρατηγική οδήγησης.

Οι κινητήρες 4,5 l και 6,8 l της John Deere έως 300 hp σας παρέχουν φανταστική ισχύ µε µειωµένο λειτουργικό κόστος.

Εξαιρετικά κιβώτια ταχυτήτων

  • CommandQuad™ Plus
  • DirectDrive
  • AutoPowr™















ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕ∆ΟΥ

Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά της ενεργοποίησης Premium, απολαµβάνετε επίσης τα πρόσθετα οφέλη παραγωγικότητας του αυτοµατισµού στροφής AutoTrac™, της παθητικής καθοδήγησης παρελκόµενου AutoTrac™ και του συγχρονισµού µηχανήµατος MachineSync.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΟΦΩΝ AUTOTRAC™

Ο αυτοµατισµός στροφών AutoTrac™ ελέγχει ολόκληρη τη στροφή στο κεφαλάρι του χωραφιού και διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του τρακτέρ και του παρελκόµενου, συµπεριλαµβανοµένων των αλλαγών ταχύτητας εµπροσθοπορείας και της αλλαγής δυναµοδότη. Αυτή η λειτουργία πραγµατοποιεί άνοδο ή κάθοδο του συστήµατος ζέυξης ή ενεργοποιεί τις SCV ακριβώς τη σωστή στιγµή και στη σωστή θέση του χωραφιού, εξασφαλίζοντας απόλυτα συνεπή ανάπτυξη της καλλιέργειας στο κεφαλάρι.




του Χριστόδουλου Μποζατζίδη*

Αναµφίβολα, το 2021 ήταν µια δύσκολη χρονιά τόσο για την κοινωνία µας όσο και για την αγορά. Βασικό µας µέληµα ήταν και εξακολουθεί να είναι, φυσικά, η ασφάλεια και η υγεία των ανθρώπων µας, όλης της οµάδας της Agrotech, που, καθηµερινά, βρίσκεται στο πλευρό της αγροτικής κοινότητας.

Το γεγονός ότι και το 2021 καταφέραµε να είµαστε, µε µεγάλη διαφορά, η πρώτη επιλογή του Έλληνα αγρότη έχει τεράστια σηµασία για µας, αν σκεφτούµε τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαµορφώθηκαν στη διεθνή και στην εγχώρια αγορά. Αυτό που µετράει µέσα στο γενικότερο κλίµα αβεβαιότητας είναι το  αίσθηµα ασφάλειας που νιώθουν όσοι µας εµπιστεύονται και το ότι είµαστε πάντα διαθέσιµοι, όταν µας χρειάζεται ο πελάτης, εκεί όπου µας χρειάζεται. Από την εξειδικευµένη τεχνική υποστήριξη και την άµεση διαθεσιµότητα των ανταλλακτικών, έως την άριστη εξυπηρέτηση  και τα ετοιµοπαράδοτα µηχανήµατα, νιώθουµε περήφανοι που εργαζόµαστε καθηµερινά για να ικανοποιήσουµε κάθε ανάγκη του αγρότη.

Για το 2022 είµαστε πανέτοιµοι να αντιµετωπίσουµε οποιαδήποτε πρόκληση και µε το βλέµµα µπροστά συνεχίζουµε να εξελισσόµαστε και να προσφέρουµε τις πιο καινοτόµες λύσεις γεωργίας ακριβείας. Επίσης, εντός του 2022 υποδεχόµαστε το νέο John Deere 6R, ένα τρακτέρ ακόµη εξυπνότερο, ένα τρακτέρ ηγέτη στην κατηγορία του.

Θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε, πάνω απ΄όλα, ξεχωριστά, κάθε πελάτη και κάθε συνεργάτη για τη συνεχή στήριξη και εµπιστοσύνη.

Ευχόµαστε ολόψυχα καλή και δηµιουργική χρονιά.

*Πρόεδρος, Agrotech S.A.





Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία