BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα drones ψεκασμού της XAG στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Tractorgps

Εξοικονόμηση με παραγωγικότητα εργασίας έως και 155 στρ./ώρα υπόσχεται η XAG με τα έξυπνα drones, τα οποία συμφώνησε να φέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Tractorgps.

Startbild-5G-powered-Huawie-und-XAG

1234
0

Με νέα επένδυση εισάγεται στο 2022 η Tractorgps, η οποία φέρνει στην ελληνική αγορά την κορυφαία εταιρεία ψεκαστικών drones, XAG. Αυτή τη φορά η καινοτομία έρχεται «από αέρος» με στόχο την αποτελεσματική εφαρμογή ψεκασμού, πλήρως αυτοματοποιημένα με τα έξυπνα drones της XAG, τα οποία υπόσχονται ψεκασμό ακριβείας, εξοικονόμηση με παραγωγικότητα εργασίας έως και 155 στρ./ώρα.



Για πρώτη φορά παρουσιάζεται η νέα γενιά drοnes από τη XAG που ενσωματώνει 4 εργασίες μέσα από μια συσκευή: ψεκασμός, λίπανση, σπορά και χαρτογράφηση φυτοϋγείας των καλλιεργειών μέσω των πατενταρισμένων τεχνολογιών RealTerra, RevoSpray και RevoCast, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν, χρησιμοποιώντας το ίδιο drone, πέραν του ψεκασμού να παράγουν υψηλής ευκρίνειας χάρτες, να κάνουν λίπανση ή σπορά κάνοντας χρήση λιγότερων εισροών σε μια ενιαία πλατφόρμα.

To δοκιμασμένο τετρακόπτερο, ισχυρό και ευέλικτο


Το XAG P40 διαθέτει έξυπνο, αποτελεσματικό και ευέλικτο σχεδιασμό και αποτελεί το σημείο αναφοράς για τις τεχνολογίες προηγμένων αγροτικών drones σήμερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

●∆ιπλά μπεκ ψεκασμού τεχνολογίας iRass και αντλία νέας γενιάς, υψηλής ροής με δυνατότητα παροχής έως 10 λίτρα ανά λεπτό.

●Ψεκασμός, λίπανση, σπορά και χαρτογράφηση με ένα drone, χάρη στις τεχνολογίες RevoSpray, Revocast και RealTerra.

●Αποσπώμενη δεξαμενή 20 λίτρων για ψεκασμό και δοχείο 25 κιλών για λίπανση και σπορά.

Αρχιτεκτονική με 2 ή 4 έλικες

Με μόνο 2 ή 4 έλικες τα XAG προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα πτήσης και μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Ο σχεδιασμός διπλού έλικα εξασφαλίζει πιο συγκεντρωμένα καθοδικά ρεύματα, υψηλότερη ενεργειακή και κινητική ευελιξία καθώς και 50% βελτιωμένη απόδοση ψεκασμού σε σύγκριση με άλλα drones της αγοράς. Η παραγωγικότητα ψεκασμού μπορεί να φτάσει 155 στρέμματα την ώρα. Φυγοκεντρικά μπεκ iRASS Τεχνολογία φυγοκεντρικών μπεκ Ψεκασμού iRass, με πλάτος εργασίας έως 9μ. και επίτευξη καλύτερης διείσδυσης της σταγόνας στο φυτό καθώς μικραίνει το μέγεθος των σταγονιδίων από 90-550 χιλιοστά.

Ποια είναι η XAG

Η XAG ιδρύθηκε το 2007, με έμφαση στην ανάπτυξη και παραγωγή γεωργικών drones, ρομπότ, αυτόματων πιλότων για γεωργικά μηχανήματα τεχνητής νοημοσύνης και IoT για τη γεωργία. Κατέχοντας πάνω από το 50% του μεριδίου της αγοράς αγροτικών drone στην Κίνα, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αγροτικών drone στη διεθνή αγορά. Απασχολεί περισσότερα από 2.000 άτομα προσωπικό και δραστηριοποιείται σε 42 χώρες. Πλέον, εισέρχεται στην ελληνική αγορά μέσω της συνεργασίας της με την TractorGPS.




Συνεργαζόμενη με πολλές διεθνείς επιχειρήσεις με μεγάλη επιρροή, η XAG στοχεύει να παρέχει στους αγρότες τις καλύτερες λύσεις για την προστασία των φυτών, την παρακολούθηση των καλλιεργειών και τη διαχείριση της φάρμας.


Μέσα στην τελευταία δεκαετία, η XAG έχει χαράξει με επιτυχία ένα μονοπάτι στην Έξυπνη και Αειφόρο Γεωργία. Μερικοί από τους διακεκριμένους συνεργάτες της XAG είναι: το Ηarper Αdams University, η Ηuawei, η Corteva Agriscience, η Βayer και το Wageningen University.

Τα μηχανήματα της XAG διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία TRACTORgps (τηλ. 2310/287166)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • XAG
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία