BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διπλό πικ απ και απόδοση αυτοκινούμενου για το συλλεκτικό Ploeger CM2240

Η συρόμενη «εκδοχή» της αυτοκινούμενης μηχανής CM4240 διαθέτει μικρής διαμέτρου μονάδες πικ απ και, μαζί με έναν κύλινδρο διπλής θημωνιάς μπροστά και έναν ρότορα πάνω από το πικ απ, δύναται να «βγάζει» πολλή δουλειά σε λίγο χρόνο.

ploeger_1_25_1

Βασίλης Σοφός

278
0

Μηχανήματα ικανά να καθαρίσουν με τις λιγότερες απώλειες προσφέροντας την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση του εδάφους από το εύκαμπτο πικ απ και τα ταλαντευόμενα στοιχεία του είναι τα χορτοσυλλεκτικά CM2240 της Ploeger, που απτοελούν την συρόμενη εκδοχή της αυτοκινούμενης μηχανής στην γκάμα.



Το CM2240 έχει τις ίδιες μονάδες πικ απ με εκείνες του αυτοκινούμενου μηχανήματος. Συγκεκριμένα, διαθέτει δύο πικ απ 5 μέτρων, με τα οποία 11,80 μέτρα τοποθετούνται μαζί στη μεσαία θημωνιά. Αμφότερα τα πικ απ μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και επομένως είναι ευέλικτα ως προς το πλάτος εργασίας στη θημωνιά, τόσο για κεντρική όσο και για πλευρική παράδοση. Το μηχάνημα λειτουργεί μέσω ενός τερματικού με οθόνη 7 ιντσών σε συνδυασμό με ένα joystick για τις λειτουργίες της κεφαλής.



Επιπλέον, το μηχάνημα διατίθεται με ελεγκτή στο τερματικό του τρακτέρ μέσω σύνδεσης ISObus. Το συρόμενο μοντέλο εξοπλίζεται με ηλεκτροϋδραυλικά κατευθυνόμενο πίσω άξονα, ενώ φοράει και κατάλληλα ελαστικά πλάτους 600 χιλιοστών.



Ο πίσω άξονας ακολουθεί αυτόματα την τροχιά με χειροκίνητη παράκαμψη μέσω του joystick για τις στροφές, όπως αναφέρει η εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στο δρόμο, το μηχάνημα παραμένει εντός τριών μέτρων, με τα στοιχεία του πικ απ διπλωμένα οριζόντια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία