BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ploeger, Bourgoin και FMC συγχωνεύονται κάτω από την παγκόσμια μπράντα Oxbo

Για πολλά χρόνια ο Όμιλος Ploeger Oxbo παρέδιδε τα προϊόντα του με τις επωνυμίες Oxbo, Ploeger, Bourgoin και FMC. Αυτά τα ονόματα σβήνονται το 2023 και το πλήρες χαρτοφυλάκιο των παγκόσμιων αυτών προϊόντων θα ανήκει στην Oxbo.

7650-scaled

Βασίλης Σοφός

173
26

Ενοποίηση των εταιρειών Ploeger, Bourgoin και FMC και υιοθέτηση της επωνυμίας Oxbo αποφάσισε να κάνει το γκρουπ Oxbo, οι υπεύθυνοι του οποίου θεωρούν ότι έτσι θα αντιπροσωπεύεται καλύτερα η παγκόσμια ταυτότητα και η στρατηγική κατεύθυνση, ενώ θα βελτιωθεί η επικοινωνία με πελάτες και υπαλλήλους μέσω ενός ενιαίου ιστότοπου και ενοποιημένων καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Η υιοθέτηση του Oxbo ως μοναδικής, παγκόσμιας επωνυμίας δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βασίζεται σε κοινές αξίες, καθώς και την αφοσίωσή της σε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της γεωργίας. Με την επωνυμία Oxbo, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που παρέχουν πρόσθετη αξία στους πελάτες της αλλά και να υποστηρίζει όλους τους πελάτες σε όλο τον κόσμο ως μία ομάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «η μετάβαση στην επωνυμία Oxbo σηματοδοτεί το τελευταίο ορόσημο μιας μακροπρόθεσμης εστίασης στην ευθυγράμμιση του οργανισμού ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις μελλοντικές ανάγκες μιας παγκόσμιας πελατειακής βάσης, με την αλλαγή αυτή να τονίζει το κοινό πάθος για τη γεωργία και τη δέσμευση για συνεργασία».

Η ενοποίηση αυτή αποτελεί και ένα σαφές βήμα, αν σκεφτεί κανείς ότι η Ploeger και η Oxbo συγχωνεύτηκαν το 2011 για να σχηματίσουν τον Όμιλο Ploeger Oxbo. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2016, όλα τα μηχανήματα είχαν την ίδια κίτρινη, πράσινη και λευκή βαφή.



Με εργοστάσια στη Βραζιλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και τη Βραζιλία, το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της Oxbo ξεπερνά τους 750 υπαλλήλους. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει αυτοκινούμενα μηχανήματα διανομής κοπριάς και πολτού, συρόμενα και αυτοκινούμενα συλλεκτικά, μηχανήματα συγκομιδής λαχανικών, φρούτων και άλλα.

«Όλες οι μάρκες μας αντιπροσωπεύουν μια μακρά και πλούσια ιστορία ανάπτυξης προϊόντων, καινοτομίας και εστίασης στον πελάτη», δήλωσε ο Roel Zeevat, Διευθύνων Σύμβουλος της Oxbo. «Για δεκαετίες, οι υπάλληλοί μας σε όλο τον κόσμο μάς ξεχωρίζουν καθώς εκπληρώνουμε την υπόσχεση της επωνυμίας μας καθημερινά. Ως ομάδα της Oxbo, προσπαθούμε να είμαστε η ξεκάθαρη επιλογή για ειδική συγκομιδή και τεχνολογίες ελεγχόμενης εφαρμογής», σημείωσε ο ίδιος. Τα νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο από το 2023, ενώ ο βελτιωμένος ιστότοπος θα προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία και ενιαίο σημείο ενημέρωσης για όλους τους πελάτες, παγκοσμίως.

Σχόλια (26)
Προσθήκη σχολίου

22-01-2023 04:46Inessapnmi

coursework only degree [url="https://brainycoursework.com"]coursework writer[/url] coursework masters

Απάντηση

29-11-2022 03:21Pennypnmi

top rated essay writing services [url="https://buytopessays.com"]help on essay[/url] website for essay writing

Απάντηση

27-11-2022 18:10Chelsaepnmi

law school essay writing service [url="https://buy-eessay-online.com"]best writing paper[/url] essay writers service

Απάντηση

26-11-2022 08:47Nanicepnmi

college admission essay help [url="https://buyacademicessay.com"]critical essay help[/url] original essay writing service

Απάντηση

24-11-2022 23:25Charitapnmi

mba essay service [url="https://bestsessays.org"]best essays[/url] legitimate essay writing services

Απάντηση

23-11-2022 15:45Ashlenpnmi

custom essay paper writing [url="https://bestessaysden.com"]cambridge essay service[/url] buy essays online safe

Απάντηση

22-11-2022 06:49Merolapnmi

i need help writing a essay [url="https://bestessayreviews.net"]application essay help[/url] civil service essay

Απάντηση

20-11-2022 23:03Martypnmi

best essay writing service review [url="https://besteasyessays.org"]custom essay writing service toronto[/url] essay service

Απάντηση

19-11-2022 16:13Dorolisapnmi

essay about community service [url="https://bestcampusessays.com"]essay assignment help[/url] essay writers toronto

Απάντηση

13-10-2022 19:05Easterpnmi

help with essay writing [url="https://writemyessaycheap24h.com"]professional essay writing help[/url] the best essay writers

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία