BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στο σαλόνι της ΕΙΜΑ τα αμπελουργικά Valtra F με τρεις διαφορετικές εκδόσεις

Η Valtra θα παρουσιάσει την ανανεωμένη σειρά F, η οποία έρχεται με δυνατά χαρακτηριστικά της την ποικιλία εκδόσεων αλλά και τους δυνατούς κινητήρες των 75, 90 και 101 ίππων.

valtra-f-series-italy-apple-farm-img-2019-highres-jpg-0406-800-800_2

Βασίλης Σοφός

2022
0

Η Valtra ανανεώνει την γκάμα τρακτέρ της εξειδικευμένης σειράς F για αμπελώνες και περιβόλια που θα φέρουν κινητήρα Stage V της FPT, με τον τελευταίο να είναι τετρακύλινδρος με χωρητικότητα 2,8 λίτρων και απόδοση 75, 90 και 101 ίππους. Ο κινητήρας, λέει η Valtra, έχει 10% υψηλότερη ροπή, ενώ τη δύναμη διαχειρίζονται τρία διαθέσιμα κιβώτια.



Τα Valtra F έρχονται στην έκθεση EIMA 2022 με τρεις διαφορετικές εκδόσεις και ένα ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, το οποίο βασίζεται σε έναν πλήρως αναθεωρημένο μπροστινό άξονα. Η συμπαγής κατασκευή των νέων τρακτέρ αναδεικνύεται από ένα μειωμένο ύψος μόλις 1450 χιλιοστώ (έκδοση χωρίς καμπίνα) ή 2450 χιλιοστών (έκδοση με καμπίνα).

Κατάλληλα για όλες τις ανάγκες συγκομιδής

Τα ισχυρά υδραυλικά συστήματα είναι ιδανικά για εξίσου αποτελεσματικά εργαλεία, καθιστώντας τα τρακτέρ ιδανικά μηχανήματα για εξειδικευμένες και απαιτητικές εργασίες.



Η σειρά F θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε αμπελώνες, οπωροκαλλιέργειες και άλλες εξειδικευμένες καλλιέργειες. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το τρακτέρ με ή χωρίς καμπίνα ή να επιλέξουν το στενό μοντέλο με καμπίνα. Οι πρώτες παραδόσεις των φρεσκαρισμένων τρακτέρ -δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη φωτογραφίες των οπτικών λεπτομερειών- αναμένονται το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία