BACK TO
TOP
Τεχνολογία

RINK WBS 15/20: Ο πιο στενός αμπελουργικός κοπροδιανομέας για πολλαπλές ανάγκες

Ο στενός συρόμενος κοπροδιανομέας RINK WBS 15, είναι κατάλληλος για κομπόστ, κοπριά, άχυρο και ενσίρωμα.

IMG_0540

Βασίλης Σοφός

556
0

Συμπαγής σε διαστάσεις αλλά με χωρητικότητα φόρτωσης 1,70 m3 -προαιρετικά σε όλα τα μοντέλα μπορεί να αυξηθεί κατά +0,50 εκ.- είναι ο κοπροδιανομέας RINK WBS 15, που κάνει διαθέσιμο η εταιρεία SANIDAS ως επίσημος συνεργάτης της RINK για Ελλάδα και Βουλγαρία.



Το συρόμενο μοντέλο WBS 15 έχει πλάτος διασποράς 0,90 μ. και για μεγαλύτερη εξειδίκευση μπορεί να επιλεχθεί είτε μονόπλευρη γραμμική ρίψη δεξιά ή αριστερά είτε ρίψη με δίσκους. Το πάτωμα του κομπροδιανομέα κινείται υδραυλικά και μεταφέρει την κοπριά προς τους οριζόντιους κυλίνδρους διασποράς.



Κατά παραγγελία, πάνω στους κυλίνδρους διανομής μπορούν να τοποθετηθούν και μαχαίρια. Η πυκνότητα διασποράς ή η ποσότητα διασποράς μπορεί να προσδιοριστεί από την ταχύτητα οδήγησης, την ταχύτητα του άξονα PTO και τον ρυθμιστή ταχύτητας του πατώματος.



Προαιρετικά, μπορεί να προστεθεί υδραυλικός συρόμενος τοίχος για μεγαλύτερη εξειδίκευση σε απότομη πλαγιά, αλλά και υδραυλικά φρένα, λέει η εταιρεία. Βασικός Εξοπλισμός: Σπαστή έλξη υδραυλική 2 τεμ. κύλινδροι διανομής Καπάκι πόρτας (υδραυλικά ανοιγόμενο) Υδραυλική κίνηση πατώματος Ρυθμιστής ταχύτητας για πάτωμα Προστατευτικό για υπερ-φόρτωση κοπριάς Τέλος, η κατασκευάστρια σημειώνει ότι συνολικά η γκάμα κοπροδιανομέων RINK περιλαμβάνει μοντέλα για αμπελοκαλλιέργεια, οπωροκαλλιέργεια και άλλες ειδικές καλλιέργειες.

Επίσημος συνεργάτης της RINK για Ελλάδα
και Βουλγαρία: SANIDAS, www.sanidas-e.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία