BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο καλλιεργητή Dracula Hydro 300 βάζει η Maschio Gaspardo στην γκάμα της

Το Dracula Hydro 300 με σταθερό πλαίσιο συμπληρώνει τη γκάμα, που ήδη αποτελείται από δύο αναδιπλούμενα μοντέλα.

maschio-gaspardo-dechaumeur-dracula

Βασίλης Σοφός

247
0

Στη σειρά καλλιεργητών Dracula φιλοξενείται πλέον και το μοντέλο Hydro 300 με σταθερό πλαίσιο, έκδοση που προστίθεται στην γκάμα των δύο άλλων αναδιπλούμενων μοντέλων. Το Maschio Gaspardo Dracula Hydro 300, με πλάτος εργασίας 3 μ., έχει δόντια και δίσκους κατανεμημένους σε ίσα διαστήματα.

Στο μπροστινό μέρος, μια διπλή σειρά οδοντωτών δίσκων «κόβει» το έδαφος. Η γωνία προσβολής είναι 22°. Αυτοί οι δίσκοι έχουν διάμετρο 610 χλστ. και πάχος 6 χλστ. Είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα υψηλής αντοχής με επεξεργασία βορίου, με το κεντρικό τμήμα να έχει μια σειρά από δόντια των οποίων το βάθος εργασίας είναι ρυθμιζόμενο από 5 έως 35 εκ. Τα δόντια έχουν υδραυλική ασφάλεια, ενώ οι κύλινδροι εξασφαλίζουν σταθερό φορτίο 900 εκ.



Ένα σετ κεκλιμένων δίσκων ισοπέδωσης συνθέτουν το πίσω μέρος. Αυτοί εξαλείφουν τυχόν κενά που αφήνουν τα δόντια. Τέλος, διατίθενται τρεις τύποι κυλίνδρων, για να μείνει ένα καλό φινίρισμα με το πέρας της εργασίας: Ένας κύλινδρος U διαμέτρου 560 χλστ., ένας κύλινδρος Ring Packer διαμέτρου 600 χλστ. και ένας κύλινδρος δακτυλίου διαμέτρου 600 χλστ. Το Dracula Hydro 300 έχει ανεξάρτητη ρύθμιση των διαφορετικών εξαρτημάτων.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η προσαρμογή των τεσσάρων τμημάτων του καλλιεργητή πραγματοποιείται από την καμπίνα μέσω του υδραυλικού συστήματος. Αυτό επιτρέπει στο μηχάνημα να χρησιμοποιείται σε διαφορετικές συνθήκες και για διαφορετικούς σκοπούς.

Ολόκληρη η σειρά Dracula λαμβάνει έγκριση βάσει του Ευρωπαϊκού προτύπου ασφαλείας Mother Regulation, ενώ τα διαφορετικά μοντέλα διατίθενται με πνευματικό σύστημα πέδησης διπλής γραμμής ή υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλής γραμμής.

Εntraid

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία