BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Χρονιά υψηλών εσόδων το 2022 για την αυστριακή κατασκευάστρια APV

Η APV θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της το 2023, ενώ της απονεμήθηκε και το βραβείο εξαγωγής πέρυσι.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-03-31__11_45_17_πμ

Βασίλης Σοφός

187
1

Η APV αναφέρει αποτελέσματα-ρεκόρ για το 2022 με πωλήσεις 33 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί πολλές πολύτιμες θέσεις εργασίας στην περιοχή, με την κατασκευάστρια να προβλέπει και μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η αύξηση των πωλήσεων που κάνει την APV χαρούμενη, αλλά και το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί περισσότερες θέσεις εργασίας στην περιοχή Waldviertel της Αυστρίας.

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για την ανάπτυξη της APV. Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι μπορέσαμε να προσλάβουμε επιπλέον 37 υπαλλήλους στην περιοχή τη δύσκολη χρονιά του 2022. Για τον επόμενο χρόνο σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 20 ακόμη θέσεις εργασίας», λέει ο Jürgen Schöls, Διευθύνων Σύμβουλος της APV.



Το 2023 θα δοθεί επίσης έμφαση στην επέκταση του διεθνούς δικτύου πωλήσεων και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Μαζί με τον Markus Alschner, CFO, Birgit Schöls, CHRO, και Karl Heinz Steindl, COO, ο Jürgen Schöls οδηγεί την εταιρεία σε ένα ευοίωνο μέλλον. Η APV απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα στα κεντρικά της γραφεία στο Dallein (Αυστρία).


Υπάρχουν μονάδες της APV και θυγατρικές στην Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ, ενώ το δίκτυο συνεργατών APV σε περισσότερες από 50 χώρες εξασφαλίζει στους πελάτες παγκοσμίως το υψηλότερο επίπεδο προσβασιμότητας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • APV
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

03-04-2023 08:38georgia

yia na xerete ti trwte.---------------kalhmeres padou se olous kai oles! s/tin ellada ..

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία