BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βραβείο «Red Dot» για το σχεδιασμό τους έλαβαν τα Valtra σειράς Q

Η σχέση της Valtra με τα διάσημα βραβεία Red Dot είναι σημαντική και η σειρά Q επισφραγίζει το παραπάνω, αφού τιμάται με «RED DOT AWARD: PRODUCT DESIGN» ως μια γκάμα με λειτουργικά και καλοσχεδιασμένα τρακτέρ.

Valtra_Q_Series__64_

Βασίλης Σοφός

223
0

«Η σειρά Q είναι ένα καλοσχεδιασμένο τρακτέρ που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το τμήμα υψηλότερης ιπποδύναμης», λένε οι χειριστές των νέων μοντέλων της Valtra, με τη τελευταία να τιμάται ξανά για τα νέα αλλά δημοφιλή πια τρακτέρ της. Η σειρά τρακτέρ Q λαμβάνει το διάσημο βραβείο «Red Dot Award: Product Design».



Η πολυαναμενόμενη σειρά Q κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και γρήγορα συγκέντρωσε την προσοχή, αποσπώντας το βραβείο «FARM MACHINE 2023 JURY AWARD» στην έκθεση SIMA τον Νοέμβριο. Η κριτική επιτροπή FARM MACHINE επαίνεσε τότε τη σειρά Q για την προσέγγιση που εστιάζει στους εργολάβους.



Με 230 έως 305 ίππους, η σειρά Q ταιριάζει απόλυτα στο «κενό» μεταξύ της σειράς T της Valtra με 155 έως 271 ίππους και της σειράς S με 290 έως 405 ίππους. Σε δοκιμές, οι πελάτες επαίνεσαν το ομαλό στη λειτουργία κιβώτιο CVT της σειράς Q, την ευελιξία και το υψηλό επίπεδο ορατότητας για ένα τρακτέρ τόσο υψηλής ιπποδύναμης. Για να επιτευχθεί αυτό, δόθηκε προσοχή στη σχεδίαση της σειράς Q. Ο επικεφαλής του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού και εμπειρίας χρήστη, Kimmo Wihinen, εξηγεί ότι η καλύτερη εμπειρία τρακτέρ προκύπτει από την ακρόαση του πελάτη.



«Οι πελάτες ζητούσαν μια μεγαλύτερη Σειρά Τ. Παραδώσαμε ένα εντελώς νέο τρακτέρ. Οι μεγάλες γεωργικές εκμεταλλεύσεις και οι εργολάβοι γεωργικών έργων χρειάζονται έναν αποδοτικό τρακτέρ υψηλότερης ιπποδύναμης, αλλά με καλή ευελιξία και ορατότητα. Η εύκολη πρόσβαση μέσω των αλουμινένιων σκαλοπατιών, τα ολοκαίνουργια ισχυρά ενσωματωμένα μπροστινά φώτα εργασίας, η κορυφαία στην αγορά άνεση της καμπίνας, η νέα σχεδίαση της οροφής και η εύχρηστη, πλήρως ενσωματωμένη τεχνολογία SmartTouch, ανταποκρίνονται στα σχόλια των πελατών. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη σειρά Q τον πιο άνετο και καλά εξοπλισμένο τρακτέρ του είδους του», σημειώνει ο Wihinen.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία