BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα σπαρτική Maschio Gaspardo Chrono μεταβλητής απόστασης γραμμών

Η πρόσθετη ευελιξία της νέας αναρτώμενης έκδοσης ενισχύει την ακρίβεια, αφού το μηχάνημα μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα και γρήγορα.

c6050d93-f-maschio-gaspardo-le-chrono-500-seme-deux-interrangs-1000x562_3

379
0

Το Chrono 500, μια νέα αναρτώμενη έκδοση της σπαρτικής ακριβείας υψηλής ταχύτητας Maschio Gaspardo, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί με μεταβλητές αποστάσεις μεταξύ των σειρών. Εξοπλισμένη είτε με οκτώ είτε με 12 μονάδες φύτευσης και κατάλληλη για τη σπορά μιας σειράς καλλιεργειών με αποστάσεις σειράς 45 εκ., 50 εκ., 70 εκ. ή 75 εκ., η σπαρτική φέρει καλύτερη ευελιξία και καθιστά δυνατή τη μετάβαση από τη σπορά ζαχαρότευτλων το πρωί σε αραβόσιτο το απόγευμα.



«Η Chrono αναπτύχθηκε ειδικά για γρήγορη σπορά ακριβείας με ασυναγώνιστη τοποθέτηση του σπόρου, ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος ή τον τύπο του σπόρου», εξηγεί ο Dominic Burt, διευθυντής πωλήσεων της Maschio UK. «Η προσθήκη μιας έκδοσης στη γκάμα που μπορεί να αλλάζει μεταξύ αποστάσεων σειράς 50 και 75 εκατοστών σε λιγότερο από δύο ώρες τοποθετεί την Chrono ακόμη πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό και παρέχει στον πελάτη ένα πολύ πιο ευέλικτο μηχάνημα ικανό να σπείρει πολλαπλούς τύπους καλλιεργειών», σημειώνεται.

Είτε οι πελάτες επιλέξουν την έκδοση με σταθερή σειρά είτε την επιλογή με μεταβλητή απόσταση, η «500άρα» Chrono έχει όλα τα κοινά χαρακτηριστικά με τις άλλες υψηλής ταχύτητας καλλιεργητικές μηχανές ακριβείας της σειράς. Σε αυτά περιλαμβάνονται η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δοσομέτρηση τόσο για τον σπόρο όσο και για το λίπασμα, ενώ ένα σύστημα ανάρτησης παράγει την καθοδική δύναμη σε κάθε μονάδα αντί των παραδοσιακών ελατηρίων ή υδραυλικών εμβόλων. Ενσωματωμένο στους παραλληλόγραμμους συνδέσμους του Chrono, το σύστημα παρέχει πίεση 300 κιλά στο μαχαίρι.



Η Chrono είναι επίσης συμβατή με ISObus, επιτρέποντας τη διαχείριση όλων των λειτουργιών και ρυθμίσεων είτε μέσω ενός υπάρχοντος τερματικού του τρακτέρ είτε μέσω ενός πρόσθετου ελεγκτή ISObus. Σε συνδυασμό με τις ηλεκτρονικά καθοδηγούμενες μονάδες σποράς και τον εφαρμοστή κόκκων, ο συμβατός με GPS ελεγκτής σπαρτικής παρέχει επίσης αυτόματο κλείσιμο σειράς/έλεγχο τμημάτων και τη δυνατότητα για μεταβλητή σπορά και εφαρμογή λιπασμάτων.

Οι βασικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν ανάρτηση, συνδεσιμότητα ISObus συμβατή με GPS, χοάνες σπόρων χαμηλού επιπέδου 60 λίτρων και μπροστινούς δίσκους που ανοίγουν, για να εξασφαλίζουν συνεπή διείσδυση. Μια μπροστινή δεξαμενή λιπασμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι εφαρμοστές κόκκων με χοάνες 16 λίτρων αποτελούν επιλογή, όπως και οι τροχοί καθαρισμού για περιπτώσεις ελάχιστης άροσης και άμεσης σποράς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία