BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με σύνθημα «μηδενικό αποτύπωμα στην πράξη» ομοδρομούν New Holland και Bennamann

Η New Holland και η Bennamann ήταν καλεσμένοι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Harper Adams, εκεί όπου οι εταιρείες έχουν να λάβουν αλλά και να δώσουν πολλά, αφού η ευκαιρία για αλλαγή στο μέλλον του γεωργικού κλάδου είναι πάντα παρούσα.

T6_180_MethanePower_StageV_20_343

Βασίλης Σοφός

120
0

Το ραντεβού «Farm of the Future» είναι η ευκαιρία να συγκεντρωθούν πληροφορίες και ιδέες σχετικά με τον τρόπο αποσυμφόρησης της γεωργικής επιχείρησης, ώστε να επιτευχθεί το καθαρό «μηδέν» με πρακτικό και βιώσιμο τρόπο. Το τρακτέρ T6.180 Methane Power, πρόσφατα αναβαθμισμένο με κιβώτιο ταχυτήτων Dynamic Command, εκτέθηκε στην εκδήλωση στο χώρο επίδειξης, συμβολικά αλλά και πιο ουσιαστικά, αφού είναι ένα από τα πρώτα αγροτικά μηχανήματα που κινούνται με «βιώσιμο» τρόπο.

Η New Holland Agriculture συνεχίζει το έργο της για να εμπνεύσει και να ενημερώσει σχετικά με τη δέσμευση της μάρκας για τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στη γεωργία και αυτό ήταν το μήνυμα, το οποίο εκφράστηκε και από την Bennamann, που συνδράμει με το δικό της τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή.



Μαζί με την Bennamann, η New Holland, στην εκδήλωση «Farm of the Future: Net Zero in Practice», αφιέρωσε την παρουσία της στους αγρότες, που βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο Harper Adams του Ηνωμένου Βασιλείου, ενός εκ των πιο διάσημων βρετανικών πανεπιστημίων για τη γεωργία.

Η πρόκληση είναι μία, μηδενικό αποτύπωμα μέχρι το 2040, με τον Mark Howell, Παγκόσμιο Διευθυντή Προϊόντων Εναλλακτικών Ενεργειών της New Holland Agriculture, να μιλά στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, εξηγώντας την εμπειρία που αναπτύχθηκε εντός του εργοστασίου στο Basildon, το οποίο αποτελεί Κέντρο Αριστείας για τα Εναλλακτικά Καύσιμα.



Ο πολυβραβευμένος ελκυστήρας μεθανίου T6.180 Methane Power με το πρόσφατα ανανεωμένο κιβώτιο ταχυτήτων Dynamic Command παρουσιάστηκε, όπως αναφέρθηκε, στην εκδήλωση, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τον οδηγήσουν δοκιμαστικά. Η New Holland και η Bennamann συνέβαλαν στην εκδήλωση δίνοντας μια συγκεκριμένη και πρακτική εικόνα για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, με πραγματικές λύσεις και προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά.

Ο Mark Howell δήλωσε: «Έχοντας πάρει το πτυχίο μου ως μηχανικός στο Harper Adams, χαίρομαι προσωπικά που επέστρεψα εδώ και που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τον τρόπο με τον οποίο η New Holland συμβάλλει στον στόχο ενός μέλλοντος με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα στη γεωργία.



Είναι τιμή μου να φέρω το τρακτέρ T6.180 Methane Tractor και να εκπροσωπώ τις ομάδες που εργάστηκαν πάνω σε αυτό το προϊόν, το οποίο πιστεύουμε ότι αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στον τομέα. Ευχαριστούμε τη Βασιλική Γεωργική Εταιρεία της Αγγλίας και το Πανεπιστήμιο Harper Adams για την ειδική αυτή πρόσκληση».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία