BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στους φιναλίστ για το τίτλο «Farm Machine 2024» το ολοκαίνουργιο τρακτέρ STEYR Plus

Η διεθνής κριτική επιτροπή αναγνωρίζει την ικανότητα των χαρακτηριστικών της νέας σειράς τρακτέρ να ενισχύουν την αποδοτικότητα της γεωργίας, με το νέο STEYR Plus να διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στον ανταγωνισμό της κατηγορίας 80 έως και 117 ίππων.

58_d90__3

Βασίλης Σοφός

4171
2

Η νέα σειρά τρακτέρ STEYR Plus συμπεριλήφθηκε στις υποψηφιότητες για το βραβείο «Farm Machine 2024», έναν διαγωνισμό στον οποίο οι νέες εξελίξεις στον γεωργικό εξοπλισμό εξετάζονται από μια επιτροπή δέκα διεθνών κριτών από τον ειδικό Τύπο. για τα πλεονεκτήματα παραγωγικότητας που προσφέρουν στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.



Η σειρά STEYR Plus είναι φιναλίστ στην κατηγορία «Compact Tractors», έναν από τους 12 τομείς μηχανημάτων στους οποίους οι κατασκευαστές μπορούν να περιμένουν τις νέες εξελίξεις των μηχανημάτων να διακριθούν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Νοεμβρίου στην έκθεση Agritechnica 2023, στο Ανόβερο.

Επιπλέον, όλα τα μηχανήματα είναι υποψήφια για το Βραβείο Επιλογής Κοινού. Η ψηφοφορία για αυτό το βραβείο είναι δυνατή στο www.farmmachine.eu/en/ και θα ξεκινήσει από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου 2023. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει για το αγαπημένο του προϊόν μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.



Με πέντε μοντέλα από 80-117 ίππων που διαδέχονται τη σειρά Kompakt, τα μοντέλα STEYR Plus εισέρχονται σε μια κατηγορία τρακτέρ που αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο όγκο αγοράς στην Ευρώπη. Για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις των μικρότερων γεωργικών εκμεταλλεύσεων και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που χρειάζονται περισσότερα από τους μικρότερους ελκυστήρες, διαθέτουν βελτιωμένες επιδόσεις, όπως 25% αύξηση της μέγιστης απόδοσης της υδραυλικής αντλίας από 64 λ./λ. σε 80 λ./λ. και 13,5% αύξηση της ανυψωτικής ικανότητας του οπίσθιου κοτσαδόρου, από 4.400 κιλά σε 5.000 κιλά, αύξηση του επιτρεπόμενου μικτού βάρους οχήματος από 6.500 κιλά σε 7.000 κιλά και μεγαλύτερο μέγιστο μέγεθος πίσω ελαστικών 420/85 R38. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους αγρότες να κάνουν περισσότερα με ένα συμπαγές και πολυτάλαντο τρακτέρ.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

18-10-2023 11:29Κωνσταντίνος

Ναι μωρέ καλά με τι να τα ψωνίσουμε είναι το θέμα...

Απάντηση

16-10-2023 18:06Δημήτρης

Τέλια! Το κορυφαίο και με διάφορα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία