BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στρατηγική συνεργασία για τους κατασκευαστές Maschio Gaspardo - Grégoire Besson

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τομέα έρευνας και ανάπτυξης, προωθώντας την ανάπτυξη νέων προϊόντων επεξεργασίας του εδάφους.

169160-18134642_2

Βασίλης Σοφός

713
0

Οι γνωστοί κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων Grégoire Besson και Maschio Gaspardo έχουν συνάψει στρατηγική συνεργασία και. διατηρώντας την ανεξαρτησία τους, η γαλλική και η ιταλική οικογενειακή επιχείρηση θα ανταλλάξουν την τεχνογνωσία τους στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου να επιταχύνουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων.



Η συμμαχία θα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη επιρροή στις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές υλικών και εξαρτημάτων. «Αυτή η συνεργασία ενισχύει τις κοινές μας δυνατότητες να επενδύουμε στην καινοτομία και την τεχνολογία», σχολιάζει ο Luigi De Puppi, διευθύνων σύμβουλος της Maschio Gaspardo. «Επιπλέον, ανοίγει νέες ευκαιρίες και για τις δύο εταιρείες όσον αφορά την επέκταση, ιδίως στην Ανατολική Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική».

Δεν είναι γνωστό τι αντίκτυπο θα έχει η συμμαχία στα κανάλια διανομής, αν και προτείνεται ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στις αγορές όπου τα δύο εμπορικά σήματα είναι καλά εδραιωμένα. Ωστόσο, σε αγορές όπως ο Καναδάς, όπου η Maschio Gaspardo δεν είναι παρούσα, αφήνεται να εννοηθεί ότι η ιταλική μάρκα θα εκπροσωπείται μέσω του δικτύου Grégoire Besson.



Η γκάμα προϊόντων της Grégoire Besson ταιριάζει απόλυτα με το χαρτοφυλάκιο της Maschio Gaspardo και ο πρόεδρος της Grégoire Besson, Patrick Besson, περιγράφει τη στρατηγική συνεργασία ως μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες, η οποία θα οδηγήσει στην αμοιβαία ανάπτυξη.



Με τρεις γαλλικές εγκαταστάσεις παραγωγής, ένα ιταλικό εργοστάσιο και επτά εμπορικές θυγατρικές, η Grégoire Besson απασχολεί 350 άτομα και είχε προγραμματίσει κύκλο εργασιών 75 εκατ. ευρώ το 2022. Περίπου 2.235 άτομα εργάζονται στις οκτώ μονάδες παραγωγής και τις 13 θυγατρικές της Maschio Gaspardo (κύκλος εργασιών 460 εκατ. ευρώ το 2022).

profi

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία