BACK TO
TOP
Green reports

Στα υβρίδια ελαιοκράμβης επενδύει η Bayer CropScience

Με τα δύο νέα υβρίδια ελαιοκράμβης χειμερινής σποράς, VECTRA και BAGIRA, η Bayer CropScience Eλλάδας επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της σε σπόρους.

Στα υβρίδια ελαιοκράμβης επενδύει η Bayer CropScience

24
0

Με την εξαγορά της γερμανικής εταιρίας Raps GbR, η Bayer κάνει ένα βήμα παραπάνω επέκτασης της παρουσίας της στο χώρο των σπόρων μεγάλης καλλιέργειας. Ερχόμενη σε συμφωνία με ένα τόσο δυνατό συνεργάτη με περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας στη βελτίωση φυτών, η Bayer CropScience αποδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία συνδυάζοντας μία ευρεία βάση γενετικού υλικού σπόρων ελαιοκράμβης  με τις τεχνολογίες και την εμπειρία στο τομέα βελτίωσης φυτών,  για να αναπτύσσει και λανσάρει συνεχώς νέες ποικιλίες που ανταποκρίνονται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες και  τις προσδοκίες των παραγωγών.

Η Bayer CropScience Ελλάδος λανσάρει τα γνωστά υβρίδια ελαιοκράμβης χειμερινής σποράς, VECTRA και BAGIRA κάτω από το εμπορικό της  σήμα από τον Αύγουστο του 2012.
Τα VECTRA και BAGIRA είναι υβρίδια υψηλής απόδοσης που προέρχονται από το επιτυχημένο πρόγραμμα βελτίωσης της Εταιρίας και παρέχουν στους παραγωγούς συγκριτικά πλεονεκτήματα για βιώσιμη και αποδοτική παραγωγή με βελτιωμένη απόδοση και κερδοφορία.

Και τα δύο υβρίδια προσαρμόζονται άριστα στο ελληνικό οικοσύστημα προσφέροντας βασικά πλεονεκτήματα όπως:

-Ισχυρή ανάπτυξη ακόμα και μετά από «ήπια κατεργασία εδάφους»
-Υψηλή ικανότητα απόδοσης
-Πρωιμότητα
-Υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και υψηλή  σύνθεση σε ποιοτικό λάδι

Η Bayer CropScience ως μία τις καινοτόμες εταιρίες φυτοπροστασίας στους τομείς φυτοπροστασίας, προϊόντων υγειονομικής σημασίας, σπόρων και βιοτεχνολογίας  προσφέρει συνεχώς μία διακεκριμένη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με διευρυμένες υπηρεσίες υποστήριξης, ενισχύοντας  τη σύγχρονη και αειφόρο γεωργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία