BACK TO
TOP
Profi

Το ισχυρό Zetor Crystal επέστρεψε με νέο κιβώτιο ταχυτήτων

Ένα μηχάνημα που λειτουργεί χειμώνα και καλοκαίρι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ακούραστα, επιστρέφει.

zetor_crystal_jpg

Βασίλης Σοφός

140
0

Οι αγρότες το εκτιμούν για τη δύναμη και την αντοχή του. Είναι το τρακτέρ που έκανε την τσέχικη εταιρεία διάσημη σε όλο τον κόσμο πριν από 50 χρόνια. Για ποιο τρακτέρ μιλάμε; Είναι το Zetor Crystal, το ισχυρότερο τρακτέρ της γκάμας της Zetor.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο από το 2015, ο νέος ελκυστήρας φέρνει αρκετές καινοτομίες. Είναι εξοπλισμένος με τον καθιερωμένο εξακύλινδρο κινητήρα Deutz με χωρητικότητα 6,1 λίτρα και μέγιστη ισχύ 171 ίππων.

Ο κινητήρας πληρεί τα πρότυπα εκπομπών STAGE IV. Επίσης, είναι εξοπλισμένος με κιβώτιο ταχυτήτων Zetor ECO 40 που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στη σειρά μοντέλων Forterra. Με μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ/ώρα, λειτουργεί με οικονομικές ταχύτητες στις 1.750 σ.α.λ.

Μεταξύ των καινοτομιών του Crystal, σημειώνουμε τους λειτουργικούς πίνακες ελέγχου με ηλεκτρικά ελεγχόμενα υδραυλικά τμήματα, το νέο ταμπλό, άνετο περιστρεφόμενο κάθισμα και άλλες βελτιώσεις για εργονομία στη καμπίνα. Φυσικά, είναι επίσης εξοπλισμένο με ανάρτηση μπροστινού άξονα.

Ο ελκυστήρας διαθέτει πλέον μια σειρά χαρακτηριστικών που αυξάνουν την ασφάλεια, όπως τα φρένα (υδραυλικός έλεγχος των φρένων του εμπρόσθιου άξονα και ο πνευματικός έλεγχος των φρένων των οπίσθιων αξόνων), πανοραμικοί καθρέπτες εσωτερικής καμπίνας, αισθητήρας ενσωματωμένος στο κάθισμα του χειριστή, ο οποίος απενεργοποιεί το PTO εάν ο χειριστής εγκαταλείπει το κάθισμα κ.λπ.

Η εταιρία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. διαθέτει από το 1957, αποκλειστικά, στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Zetor Τσεχίας. Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρεία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, ανταλλακτικά, ελαστικά κ.α

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία