BACK TO
TOP
Profi

Σε Fendt και New Holland τα Βραβεία Τρακτέρ της Χρονιάς 2020 στην Agritechnica

Τα Fendt 942 Vario και 314 Profi +, New Holland T4.110 N και Methane Power έλαβαν τα βραβεία Τρακτέρ της Χρονιάς 2020 στα πλαίσια της έκθεσης Agritechnica.

maxresdefault_28

Γιώργος Κοντονής

186
0

Το μοντέλο Τ6 της New Holland, το πρώτο τρακτέρ μεθανίου, αλλά και το αμπελουργικό T4 V/N/F έλαβαν φέτος βραβεία στην νέα κατηγορία «Sustainable Tractor of the Year 2020 (Το πιο αειφόρο τρακτέρ της χρονιάς)» και Best of Specialized (Το καλύτερο εξειδικευμένο τρακτέρ)» αντίστοιχα.

Από την άλλη, το ανοιχτοχώραφο Fendt 942 Vario απέσπασε το βραβείο του καλύτερου τρακτέρ της χρονιάς (Tractor of the Year 2020) στην κατηγορία του ενώ στην κατηγορία Best Utility το Fendt 314 Vario τιμήθηκε για φέτος ως το πιο λειτουργικό εργαλείο της χρονιάς.

Η διοργάνωση Tractor of The Year (TOTY) - Οι υπόλοιποι νικητές

Η διοργάνωση Tractor of The Year 2020 βραβεύει στην Agritechnica τα καλύτερα τρακτέρ σε τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακοινωθέντος «βραβείου αειφορίας». Τα βραβεία αυτά δόθηκαν πρώτη φορά το 1998 και διοργανώνονται από το ιταλικό περιοδικό Trattori. Ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Φάμπιο Ζαμαρέτι, δήλωσε ότι η φετινή κριτική επιτροπή αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου που προέρχονται από 24 διαφορετικές χώρες. Ειδικές παράμετροι Κάθε δημοσιογράφος καλείται να αξιολογήσει ένα σύνολο πολύ συγκεκριμένων παραμέτρων κατά την επιλογή των φιναλίστ για τις τρεις ξεχωριστές κατηγορίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία