BACK TO
TOP
Profi

Το νέο προκλάδεµα Vario κάνει το κλάδεµα στο αµπέλι ακόµα πιο εύκολο

Το Vario διαθέτει εξιδεικευµένη κατασκευή που του επιτρέπει εργασία µε ακρίβεια ακόµα και σε δύσκολες εδαφικές συνθήκες, έντονες πλαγιές.

5_47

285
0

Το προκλάδεµα Vario χρησιµοποιείται για την αφαίρεση µεγάλης µάζας κλαδιών και προσφέρει έως και 60% εξοικονόµηση χρόνου στο κλάδεµα. Η κεφαλή κοπής του είναι εξοπλισµένη από 8 ζευγάρια δίσκους κοπής σε απόσταση 10 εκατοστών µεταξύ τους. Αυτή η διάσταση µπορεί να µειωθεί στο µισό ή να αυξηθεί ανάλογα µε τις συνθήκες.

Η ταχύτητα εργασίας του φτάνει έως 6 χλµ/ώρα. Το Vario διαθέτει εξιδεικευµένη κατασκευή που του επιτρέπει εργασία µε ακρίβεια ακόµα και σε δύσκολες εδαφικές συνθήκες, έντονες πλαγιές. Το αυτόµατο σύστηµα κεντρικής αυτό-συγκράτησης των κεφαλών κοπής διατηρεί σταθερoύς και κεντραρισµένους επί της γραµµής τους κάθετους άξονες κοπής.

Η κοπτική ακµή των δίσκων είναι άριστη και η δύναµη κοπής τους επιτρέπει να ανταποκριθούν ακόµα και σε πυκνή βλάστηση. Το άνοιγµα και το κλείσιµο των κεφαλών κοπής γίνεται γρήγορα και τα κλαδιά που βρίσκονται γύρω από τους πασσάλους αφαιρούνται σχεδόν όλα. Με το προκλάδεµα Vario ο αµπελουργός εξασφαλίζει εγγυηµένη απόδοση, εξαιρετική δυναµική και πρωτοπορία.

Το Vario διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία SANIDAS (τηλ. 23430/42525)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία